Itt vagy: Sörtúra.hu Adatvédelem

Adatvédelmi szabályzat

 

Adatkezelés:

A Sörtúra Kft., mint a www.sortura.hu honlap üzemeltetője elkötelezett amellett, hogy tiszteletben tartsa és védje az Ön személyes adatait. Az adatok kezelésekor és az adatkezeléssel kapcsolatos tevékenység során a honlap üzemeltetője az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, a hatályos jogszabályok előírásait betartva jár el.
 

A kezelt adatok köre, az adatkezelés célja:

A honlap megtekintése során automatikusan rögzítésre kerül a felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben – a felhasználó számítógépének beállításától függően – a böngésző, illetve az operációs rendszer típusa és a felhasználó IP címe. Ezen adatokat nem kapcsoljuk össze más személyes adatokkal, célja kizárólag a honlap látogatottsági statisztikájának elkészítése.
A honlapon történő regisztráció esetén, a regisztrációs adatlapon feltüntetett személyes adatok rögzítésre kerülnek. Ezen adatok csak a honlap üzemeltetője számára válnak megismerhetővé. A honlap üzemeltetője a személyes adatokat az érintettek önkéntes adatszolgáltatása és hozzájárulása alapján kezeli. A regisztrációs adatlap kitöltésével az érintett hozzájárulását adja a személyes adatai kezeléséhez.
A honlapot a személyes adatainak megadása nélkül is megtekintheti, azonban a „Haverkártya” igénylése ebben az esetben nem lehetséges.
Az Önről gyűjtött személyes adatokat arra használjuk, hogy a honlapunkat üzemeltessük, kéréseit teljesítsük.

 

Az adatkezelés időtartama:

A regisztráció során megadott személyes adatokat a felhasználó kérésére törli az üzemeltető.

 

Az adatokhoz hozzáférők köre, adatkezelők:

A regisztráció során megadott személyes adatokhoz az adatkezelő erre feljogosított munkatársai férhetnek hozzá. Személyes adatokat az üzemeltető kizárólag abban az esetben továbbítja harmadik személynek –a közöttünk és harmadik személy között fennálló kapcsolat alapján – ha a honlapon igénybe vett szolgáltatás nyújtása ezt megköveteli. Kizárólag a szolgáltatás teljesítéséhez feltétlenül szükséges adatokat továbbítjuk, és intézkedést teszünk az Ön adatainak védelme érdekében.

 

Felhasználók személyes adataik kezelésével kapcsolatos jogai, adattörlés:

Személyes adatainak kezeléséről (kezelt adatai, adatkezelés célja, időtartama, stb.) minden honlap látogató, és regisztrált felhasználó tájékoztatást kérhet a honlapot üzemeltető Sörtúra Kft-től.
A felhasználók tiltakozhatnak személyes adataik kezelése ellen, ennek keretében kérhetik személyes adataik helyesbítését, és törlését a Sörtúra Kft-től. (e-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ). Az adattörlésre a kifogás beérkezésétől számított 72 órán belül kerül sor, azzal, hogy a tiltakozás esetén az érintett a jogosultságát igazolni köteles.

 

Honlap kapcsolatok:

Ez a honlap más oldalakra mutató linkeket is tartalmaz. A Sörtúra Kft. az ilyen honlapok adatkezelési gyakorlatáért, vagy tartalmáért nem vállal felelősséget

 

Jogfenntartás:

A honlap üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy jelen Adatvédelmi szabályzatot előzetes értesítés nélkül módosítsa, vagy frissítse. Javasoljuk, hogy gyakran ellenőrizze ezen Szabályzatot, hogy továbbra is figyelemmel kísérhesse adatvédelemmel kapcsolatos eljárásunkat. Jelen Adatvédelmi szabályzat és mindenkori módosításai rendelkezéseihez való hozzájárulást jelenti, ha Ön folytatja a honlap használatát, és nem kéri adatainak törlését.

 

Jogorvoslat:

Amennyiben úgy érzi, hogy megsértettük személyes adatinak védelméhez való jogát, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot (e-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ), hogy az esetleges jogsértést orvosolhassuk. A további igényérvényesítés részletes szabályait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény tartalmazza

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!

 

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy e-mailben is értesülj a legfrissebb információkról!