Itt vagy: Sörtúra.hu Kocsmakeresõ

Kerület

1 korsó sör ára

TV


WIFITeraszKonyha

Zene
Játékok


AranypéntekTrapéz

 Kaja, pia és 3 szint, ami gyakorlatilag az egyetemi campus közepén van. Ettől függetlenül nem csak egyetemistáknak ajánlatos itt elfogyasztani pár italt, a lehetőségek tárháza elég méretes.

Corvin Söröző

Az Üllői úton haladva megszokhattuk, hogy ugyanazoknak a kocsmáknak a sziluettje tárul elénk minden áldott este, de most ott is van némi felélénkülés, hiszen megújult a Corvin Söröző!

BeerCo Söröző

A hely, ahol minden férfi álma valóra válik és Ő maga lehet a csapos...

K9 Bár

Első látogatásomkor nem számítottam sokra a helytől, gondoltam ez is egy tucat hely lesz, ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna…

Ámor Söröző

Mintha csak egy csepeli egységben lettem volna, mindenki ismert mindenkit, biliárdasztal, zene, néhány fura fazon, igazi otthonos hangulat, ahol lehet, hogy még Ámor nyila is eltalálja az embert.

Tip-Top Presszó

A már jól bevált neonok szinte hívogatják befelé a szomjazó embereket, de nem csak a fények, amik csábítóak a hellyel kapcsolatban.

Krúdy Söröző

A Krúdy Söröző nem is tudom már mennyi átalakításon esett át, de a mostani külalakja a legkívánatosabb eddig.

Cinema Cváj Presszó

A régi gimis időket idézik azok a fények, amik most nem messze a Mozart kávézó hűlt helyétől találhatóak.

Dive Cafe & Bar

„Merülj a mélybe és fedezd fel a Pesti Broadway legújabb gyöngyszemét a Zichy Jenő utcában!” Magyarázhatnánk akár így is a névválasztást és kicsit beljebb érve némileg egzaktabb értelmet is kapunk a névre.  

Limit Bár

Kívülről csak egy kis helynek tűnik, pedig az ajtón belépve egy 3 szintes kúria tárul majd elénk.

Opera Pub

A legutóbbi leírás óta kissé megváltozott a helyzet az Opera Pubban, szerencsére csak még tovább fokozták az ámulatot azzal, hogy kibővítették a számunkra oly sok jó emléket idéző létesítményt.

Pozsonyi Söröző

Elhelyezkedését tekintve nem mondható központinak, pedig megérdemelne kicsit nagyobb reflektorfényt.

Club Söröző

Őszintén meg kell vallanom nem sok hellyel hozott össze a sors a Király utca eme elfeledett oldalán. Kétségekkel és mégis kíváncsisággal indultam hát el az Izabella utca felé, hogy szemrevételezzem Budapestünk egy Club-ját.

Bródy Söröző

Szokták mondani, hogy "Kicsi a bors, de erős." Nos a Bródy Sörözőt is ebbe a kategóriába tudnám sorolni, mert itt nem fognak 80 fős bulikat tartani viszont az árai és elhelyezkedése révén a közeli egyetem hallgatói örömmel népesítik be a helyet.

Magyar Söröző

A 4-6-os vonalán minden nap megszámlálhatatlan embert próbál megbabonázni és becsábítani 1 italra a Magyar Söröző, amely mintha mindig is a környék része lett volna.

Centrum Söröző

Jelen alanyunk is a Sörtúra egyik állandó állomása, mely nemi identitását tekintve a Blaha Söröző kistestvére, mind menedzsment, mind árképzés szempontjából.

Blaha Söröző

Évek óta emelkedik ki a Blaha Lujza tér viszontagságos környezetéből és semmi sem tántorítja el a fogyasztókat attól, hogy betérjenek egy korsó frissítőre.

Western Pub

Minden alkalommal elmegyünk mellette a munkába menet vagy éppen hazafelé, de indokolatlanul kevésszer térünk be egy sörre, ezen változtatni kell, mert megérdemelne kis törődést. Ez a Western Pub!

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!