Itt vagy: Sörtúra.hu Kocsmakeresõ BeerCo Söröző

Kerület

1 korsó sör ára

TV


WIFITeraszKonyha

Zene
Játékok


AranypéntekBeerCo Söröző

Írta:  · 2013. április 02.
Értékelés:
(1 szavazat)

A hely, ahol minden férfi álma valóra válik és Ő maga lehet a csapos...

 

Rengeteg olyan kocsma leledzik Budapesten, melyet eddig nem fedezett fel a szomjas vendégek serege. Vannak köztük teljesen átlagos kocsmák, amik valószínűleg pontosan az átlagos besorolás miatt nem keltették fel a figyelmünket, és vannak olyanok is, amikről nem is hallott még az ember és megtalálni sem egyszerű, ezért siklott el felettük a figyelmünk annak ellenére, hogy egy csiszolatlan gyémánttal van dolgunk. A BeerCo az utóbbi kategóriába tartozik rengeteg ok miatt…

A szokásos napi olvasást végezve az interneten találtam rá az „Egy nap a városban” elnevezésű blogon, a „BeerCo: Budapest legtitkosabb kocsmája” című cikkre. Mivel a kocsma szó mindig azonnali és kiemelt figyelmet kap tőlem, ezért nekiestem a cikknek és rá kellett jönnöm, hogy a legközelebbi szabad estém programja adott. A leírásnak hála sikerült megtalálnom a kocsmát, mert ténylegesen eléggé félreeső helyen található.
A Gozsdu udvarban (Holló utca) lehet fellelni a BeerCo egységét, ami számomra már alapból is elérhetetlenné tette volna, ha nem hallok az egységről, mivel a Gozsdu udvar nem volt a szívem csücske. Tele azokkal a „zseniálisan egyedi és divatos” helyekkel, amikkel már Dunát lehet rekeszteni a nem messze található Kazinczy utcában és környékén. A BeerCo sokat javított a Gozsdu udvar képén számomra. A Dob utca felőli végén található a Gozsdu udvarnak és azon belül is egy kis beugróban. Egyelőre nincsenek nagy cégtáblák, amik erre irányítanák az embereket, de remélhetőleg hamarosan lesznek, mert megéri betérni erre a kicsit elhagyatott sikátornak tűnő részre.
9 nem éppen átlagos asztallal van felszerelve a BeerCo, ugyanis mindegyik asztalhoz tartozik 3 sörcsap is! Kezdésnek már ez is kecsegtetően hangzik hiszen nem kell állandóan a pulthoz mászkálni a meccs közben, ha elfogyott a nedű vagy a pincérért kurjongatni, hogy hozzon még egyet. A másik, talán még nagyobb, okosság, hogy egy LCD kijelzőn tudjuk követni a sörfogyasztásunkat és 9 személy külön-külön tudja számolni a söreit. Ami nekünk Sörtúrásoknak még nagyobb öröm volt, hogy 2 kivetítő van, amiken vagy a meccs megy, vagy ha éppen nincsen meccs, akkor az asztalok fogyasztását mutatja egyenként így akár versenyhelyzetet is kreálva a semmiből! Mondanom sem kell szerintem, hogy a Barca-Milan meccs után sikerült is belefutnunk egy ilyen helyzetbe és májunkat nem kímélve felvettük a harcot. :) Sajnos ekkor már csak ketten maradtunk Blazsejjel, de egy 6 fős asztallal, így is hősiesen tartottuk a lépést! Van egy pincérhívó gomb is a kijelzőn, ha esetleg másra is vágynánk a sör mellé. Vannak melegszendvicsek, de a klasszikus sör-tömény kombó is elérhető.
A sörkínálatot tekintve Dreher, Arany Ászok, Pilsner Urquell és HB búza található csapon. Ezek vannak a saját asztalok csapjaira is rákötve, így foglalásnál választhatunk, hogy milyen sört szeretnénk csapolni az asztalunknál. Az árakat tekintve nincs különbség a többi egységhez mérten a Gozsdu udvarban, 490 a korsó Dreher, ehhez mérten a többi sör ára is adott. A tömények közül megint csak a koordinátarendszerem középpontjául szolgáló Jim Beam lesz a mérőszám, ami 700-ba kerül.
Legutóbb fergeteges hangulat volt, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy nézze meg a saját szemével a BeerCo-t. Annyira megtetszett a hely, hogy egy kis videót is alkottunk róla.

 

Továbbá képekben:

 

Részletes információk

 • Cím: 1076, Budapest, Holló utca 6.
 • Elérhetőség:

  Facebook: https://www.facebook.com/Beerco.sorozo

  Weboldal: http://www.elsosorverseny.hu/

  Telefonszám: 061-878-1339

 • Sörtúra.hu értékelés: *****
 • Kerület: I
 • 1 korsó sör ára: 500 Ft
 • TV: kivetítő
 • WIFI: van
 • Terasz: van
 • Konyha: szendvicsek
 • Játékok: csocsó
 • Térkép: icon
 • Aranypéntek: nem

Következő esemény

 • Whisky Show 2014
  Whisky Show 2014

  Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

  • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
  • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!