Itt vagy: Sörtúra.hu Kocsmakeresõ Corvin Söröző

Kerület

1 korsó sör ára

TV


WIFITeraszKonyha

Zene
Játékok


AranypéntekCorvin Söröző

Írta:  · 2013. máj. 10.
Értékelés:
(0 szavazat)

Az Üllői úton haladva megszokhattuk, hogy ugyanazoknak a kocsmáknak a sziluettje tárul elénk minden áldott este, de most ott is van némi felélénkülés, hiszen megújult a Corvin Söröző!

 

 

Még egyetemista éveim alatt jártunk sokat ezen a környéken, ami 1 köpésre van a 4-6-os vonalától és mégis kellően olcsó volt ahhoz, hogy elverjük az aznapi „pia kvótát” és kellően keresztbe álljanak az agytekervényeink. Akkoriban még csak 3 hely volt ahová betérhettünk, a Hordós, a Corvin Söröző és a Mentsvár. Mindegyik kocsmában elég sok időt töltöttünk el, de valamiért mindig a Corvin Söröző volt a legkevésbé kedvelt. Minden bizonnyal a nem túl kielégítő higiénia volt ennek az oka, bár akkoriban nem is ez volt a fő szempont, de mostanság már elpuhultunk.
A Corvin Söröző új vezetéssel, új arculattal és új kínálattal várja a szomjas egyetemistákat, mert az árak nem változtak csak a külalak. De az nagyon! Ahogy a képeken is látszik elég modernre sikerült az új design, nagy táblákon hirdetve az akciókat, még a kirakati ablakok is ki lettek pingálva a kecsegtető akciókkal. Talán 2 tárgy van, amit megörökölt a kocsma, mégpedig a csocsó asztal és a flipper. Ezek is inkább újnak tűnnek inkább, mint letakarítottnak, de azt hiszem ez nem zavar senkit sem. Kényelmes boxos kialakítás az egyik oldalon, míg hokedlik az asztalok körül a másik oldalon, így a helykihasználásra egy óriási piros pont, ennél több embert nem hiszem, hogy le lehetne ültetni kényelmesen. Ami óriási plusz számomra, és a már említett 2 szomszédos hely egyike sem fektetett nagy hangsúlyt erre, az hogy bárhova nézek a pult előtti térben, mindenhol látom a meccset! Férfiember révén ez egy elég fontos szempont, hiszen egy jó meccs mellett a sör is jobban csúszik, pláne ha egy kivetítő is van a falon. Azt már csak mellékesen említem meg, hogy DIGI is van a helyen, de gondolom a kivetítőből sokan már leszűrték ezt a következtetést. A mosdóba sem félek már bemenni, nem kell félnem se a szagoktól, se a pocsolyáktól, de semmi extra egyébként csak tiszta, nekem ennyi elég.
Az árakat figyelembe véve szerintem senkinek egy rossz szava sem lehet, mivel a Jim Beam 400 Forintért szerintem zseniális vétel és a 320 Forintos korsó Ászok sem fogja csődbe vinni a vendégeket. Illetve érdemes megjegyezni, hogy itt is lehet az Aranypéntek keretein belül fogyasztani, ami nem utolsó szempont. A végére hagytam még egy érdekességet (azért nem pozitívum vagy negatívum, mert még nem próbáltam, de ha pótoltam hiányosságomat feltétlenül korrigálom a cikket), ami abban merül ki, hogy lehet meleg ételt is kapni a Corvin Sörözőben, ami meleg étel is meg nem is legjobb tudomásom szerint. Ez alatt annyit értek, hogy előre elkészítve (NEM MIRELIT!) és csak meg kell melegíteni. Jóval gusztusosabb és hívogatóbb, mintha elfogyasztanánk még 1 gyrost valahol a közelben. Az ízvilágról pedig majd kicsit később…
A változás csak jót tett a Corvin Sörözőnek, ahova most már nyugodt szívvel ülnék be meccset nézni vagy akár csak 1-2 sörre is (ami tudjuk mit jelent :) ).  A régi rosszarcúak is kikoptak innen ahogy elnézem és már alakul az új törzsközönség, de aki szeretné ezt a titulust viselni az siessen, hogy nehogy elkapkodják az összes asztalt!   

A képek:

 

Részletes információk

 • Cím: 1082, Budapest, Üllői út 46.
 • Elérhetőség:

  Facebook: https://www.facebook.com/pages/Corvin-S%C3%B6r%C3%B6z%C5%91-%C3%9Cll%C5%91i-%C3%BAt-Kisfaludy-utca-sarka/356161257830402

 • Sörtúra.hu értékelés: ****
 • Kerület: VIII
 • 1 korsó sör ára: 400 Ft alatt
 • TV: kivetítő
 • WIFI: van
 • Terasz: van
 • Konyha: melegkonyha
 • Zene: van
 • Játékok: csocsó
 • Térkép: icon
 • Aranypéntek: igen

Következő esemény

 • Whisky Show 2014
  Whisky Show 2014

  Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

  • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
  • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!