Itt vagy: Sörtúra.hu Kocsmakeresõ Trapéz

Kerület

1 korsó sör ára

TV


WIFITeraszKonyha

Zene
Játékok


AranypéntekTrapéz

Írta:  · 2013. október 03.
Értékelés:
(0 szavazat)

 Kaja, pia és 3 szint, ami gyakorlatilag az egyetemi campus közepén van. Ettől függetlenül nem csak egyetemistáknak ajánlatos itt elfogyasztani pár italt, a lehetőségek tárháza elég méretes.

 

 A Trapézzal először a Guinness-rekord kísérlet alkalmával futottunk össze, amikor nem tudtuk teljes mértékben kiélvezni és letesztelni a hely adottságait. A Trapéz helyezkedését tekintve igencsak jó helyen van, hiszen a Corvinus egyetem két épülete között található meg. Ilyenkor nekem rögtön az a sztereotípia ugrik be a fejembe, hogy akkor ez is 1 lepukkant egyetemi itató, de szerencsére ez a veszély nem áll fent. 

A Trapéz 3 szinten terpeszkedik el, amibe a kerthelység még nincs is benne. A földszinten van egy kis éttermi beütésű rész, ami elég rendesen elüt a létesítmény többi részétől, nekem kicsit nagy kontraszt volt a terítős asztalok után az olvasósarok. Valahogy mindig is különös vonzalmat éreztem az elkülönített, könyvekkel megtűzdelt zugok iránt. Kicsit tovább haladva a földszint hátsó ajtaján keresztül érhető el a hangulatos kis kerthelység. A pincehelység sok célre használható mint általában minden pince, található 1 csocsó lent és némi retro felszerelés. Az emelet a másik helység, ami elnyerte a tetszésemet több dolog miatt is. Először is az emeleten vannak mosdók és 1 pult is, így nem kell állandó jelleggel lemászkálni az emeletről, elég ha az este végén letántorgunk. A fenti rész dekorációja is a már említett retro vonalat követi, de kilóg a sorból a kivetítő, ami szintén fontos tényező számomra, így kvalifikálta önnönmagát meccsnézések helyszínéül. Az emelet tehát akár szülinapra, akár valami más alkalomra nagyobb társaságok részére van kitalálva. (ott jártamkor éppen „gólyák” hada lepte el a helyet egyébként)
A kínálatra nem igazán lehet panasz, mert nem csak italozni lehet bejönni, hanem melegkonyha is van ahol gyakorlatilag mindent lehet rendelni mi szem-szájnak ingere. Az italfelhozatal a szokásos, annyi különbséggel, hogy elég impozáns koktélkínálat is a betérő hölgyek rendelkezésére áll. Az árakat tekintve sem fog elmenni a jókedve az embernek, a 390 egy korsó sörért igencsak baráti szerintem. Az általam állandóan mércéül használt Jim Beam pedig 620, amire azt mondom hogy átlagos ár, ennél olcsóbban csak egy kiskocsmában tudnám beletölteni az arcomba. Mivel állandóan italakciók vannak szerintem mindenki megtalálja a saját májának megfelelő italt.
A kiszolgálásra nem lehet panasz már csak azért sem, mert ha az egyik pultnál sokan vannak, akkor nagy eséllyel a másik pultnál ki tudjuk iktatni a sorban állást. A mosdók helyzetéről olvastam aggasztó dolgokat a Kocsmablog cikkében, de szerencsére az azóta végbement felújításnak köszönhetően semmi hasonlót nem tapasztaltam, sőt az átlag kocsmabudinál jóval tisztább is volt a helység.
Minden összevetve egy igazán kellemes kis helyhez volt szerencsém, ami alkalmas délutáni tanulásra, chillezésre a kertben vagy akár az emeleten, de akár 2 óra között egy ebédre is beugorhat bárki. A hely ajánlott, egyetemistáknak kötelező, mindenki másnak erősen ajánlott!

Képek:

Részletes információk

 • Cím: 1093, Budapest, Imre utca 2.
 • Elérhetőség:

  Telefonszám: 061-2102541

  Email:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Facebook: https://www.facebook.com/trapezkocsma

  Weboldal: http://www.trapezkocsma.hu

 • Sörtúra.hu értékelés: ****
 • Kerület: IX
 • 1 korsó sör ára: 400 Ft alatt
 • TV: kivetítő
 • WIFI: van
 • Terasz: van
 • Konyha: melegkonyha
 • Zene: van
 • Játékok: csocsó
 • Térkép: icon
 • Aranypéntek: nem
 • Nyitva tartás:

  Hétfő: 10:00 - 24:00

  Kedd: 10:00 - 24:00

  Szerda: 10:00 - 02:00

  Csütörtök: 10:00 - 02:00

  Péntek: 10:00 - 02:00

  Szombat: 12:00 - 02:00

  Vasárnap: ZÁRVA

Következő esemény

 • Whisky Show 2014
  Whisky Show 2014

  Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

  • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
  • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!