Itt vagy: Sörtúra.hu Kocsmakeresõ Limit Bár

Kerület

1 korsó sör ára

TV


WIFITeraszKonyha

Zene
Játékok


AranypéntekLimit Bár

Írta:  · 2012. október 02.
Értékelés:
(1 szavazat)

Kívülről csak egy kis helynek tűnik, pedig az ajtón belépve egy 3 szintes kúria tárul majd elénk.

Legelőször A Sörtúra állomásainak bejárásakor tűnt fel Nekem ez a hely, ami első látásra nem tűnt nagy durranásnak, bár arra rögtön felfigyeltem, hogy házisör és melegkonyha is van. Nemrég visszatértem ide, hogy közelebbről is megnézzem azt a házisört és méreteivel letaglózott az egység. A terasz rész tele volt, így beljebb mentem, hogy találjak egy megfelelő helyet egy sör elfogyasztására. Velem szemben egy kastélyba vagy palotába illő lépcsőforduló fogadott a hozzá tartozó karzattal a fordulóban. Volt emeleti rész, ami a modern kocsmák hitvallása szerint fényűzőre volt berendezve egy nagyon igényesen megvilágított pulttal. Kanapék, TV-k és egy külön terem, ami privát eseményekre hivatott. Az emeleten található a mosdó is, mely patyolat tiszta volt és igényes. Ez már-már a tökéletes mosdó címet súrolja…
A földszinten is van egy pult rögtön a bejárati ajtó mellett, hogy biztosan megtaláljuk. Egyenesen továbbhaladva találunk egy étteremrészt, ahol jóízűen falatoztak a vendégek, szinte ügyet sem vetve a fiatalokra, akik az emeleten illetve a bejárati pultnál fogyasztottak. Egyszer biztosan ezt a részleget is kipróbálom, de egyenlőre a másik két szint jobban izgatott. Van 1 pince is, ahol az ajtófélfa felett a következő felirat díszeleg: „Áreső a pincében”. Mindez egy amerikai zászlóval a háttérben. Ezt nem tudtam mire vélni, de amikor leértem a lépcsőn már értettem. A 3 szint 3 különböző stílust takar: az emeleten van a hívogató igényes klubszoba pulttal, a földszint az étterem és az alsó szint a talponálló kocsma. Mondanom sem kell, hogy az alsó szint rögtön szimpatikus volt. :) Semmi extra nincs lent, tömör faasztalok és székek, 2 csocsóasztal és zenegép. Mi más kell még, ha egy igazi kocsmát keres az ember?! Itt is ideális az elszeparált terem ahhoz, hogy egy nagyobb társaság kényelmesen és zavartalanul bulizzon. A zenegép pedig elejét veszi annak, hogy valaki dalra fakadjon vagy legalábbis aláfestést biztosít a nagyobb élmény reményében.
Az árakat illetően nem lehet okunk panaszra, mert 290 Ft-ért egy korsó sör szerintem elég baráti. A ház söre a Mister sör, mellyel már találkozhattak az egyetemisták és a nagyközönség valamelyik Mister Sörözőben elszórva a városban. Itt 3 féle van csapolva, világos, szűretlen és barna, illetve a helyen csapolva kapható Sunlight ködnevű cider is ebből a sörfőzdéből érkezik almás és körtés ízesítésben. Az árak egy a körúton elhelyezkedő palotához képest igen barátinak mondhatóak, mert a 460 Ft-os Jim Beam, mellet még 1000 Ft alatt kapható a Glenfiddich nevű whiskymámor is. A konyha kínálatát, mint már írtam egy másik alkalommal tesztelem majd le.
A város szívében van ez a magából keveset mutató hely, de meleg szívvel ajánlom mindenkinek, mert  a mellette található Gong Cafe-tól eltérően ez nem franchise, hanem 3 különböző igényt egyszerre kielégítő kocsma-komplexum. A termeket érdemes előre lefoglalni, ha jönnénk, mert elég sokan voltak a látogatásunkkor is.

 Képekben:

Részletes információk

 • Cím: 1073, Budapest, Erzsébet krt. 19.
 • Elérhetőség:

  (1) 344 9069

  https://www.facebook.com/Limitbar

 • Sörtúra.hu értékelés: ****
 • Kerület: VII
 • 1 korsó sör ára: 300 Ft alatt
 • TV: több TV
 • WIFI: nincs
 • Terasz: van
 • Konyha: melegkonyha
 • Zene: zenegép
 • Játékok: csocsó
 • Térkép: icon
 • Aranypéntek: nem

Következő esemény

 • Whisky Show 2014
  Whisky Show 2014

  Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

  • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
  • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!