Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! A részegség fokozatai

A részegség fokozatai

Írta:  · 2013. április 20.
Értékelés:
(0 szavazat)

Sokan sokféleképpen próbálták már definiálni és beazonosítani a részegség különböző állapotait. Az alább található rendszert a Kocsmablog oldalán találtuk, ahol a megszokott 5 fokozatot még 2-vel megfejelték.

 

 

 

 

1. fok - Bölcs
Hirtelen szakértője leszel minden témának, ami felvetődhet az egész Univerzumban. Tudod, hogy mindent tudsz, és azt a tudást át akarod adni mindenkinek, aki meghallgat. Ilyenkor mindig IGAZAD van. Természetesen mindenki, akivel beszélsz, TÉVED. Ez érdekes vitához vezet olyan esetekben, amikor mindkét vitapartner BÖLCS.

2. fok - Jóképű
Ilyenkor döbbensz rá, hogy Te vagy a LEGJÓKÉPŰBB személy az egész kocsmában és tetszel az embereknek. Odamehetsz minden vadidegenhez, mert tudod, hogy tetszel neki, és beszélgetni akar veled. Tartsd eszedben, hogy még mindig BÖLCS vagy, és így ezzel az idegennel bármiről el tudsz beszélgetni.

3. fok - Gazdag
Hirtelen tudatára ébredsz, hogy te vagy a világ LEGGAZDAGABB embere. Meghívhatod egy italra az egész kocsmát, mert egy páncélautó, tele pénzzel vár rád a parkolóban. Fogadhatsz is, mert még mindig BÖLCS vagy, így minden fogadást megnyersz. Bármilyen összegben fogadhatsz, mert Te vagy a LEGGAZDAGABB.

4. fok - Golyóálló
Kész vagy megküzdeni akárkivel, különösen azokkal, akikkel fogadtál vagy vitatkozol. Senki sem tud megsebezni. Odamehetsz bárkihez, akik természetesen szeretnek Téged, és kihívhatod őket akár tudáspróbára, akár fogadásra, akár verekedésre. Nem kell félned, hogy veszítesz, mert BÖLCS vagy, mert GAZDAG vagy, mint Dáriusz, és mert JÓKÉPŰBB vagy bárki másnál.

5. fok - Láthatatlan
Ez a részegség utolsó foka. Ilyenkor bármit megtehetsz, mert egyszerűen SENKI SEM LÁT. Táncolhatsz az asztalok tetején, hogy lenyűgözd azokat, akik tetszenek neked, mert a többiek úgysem látnak. Láthatatlan vagy azzal szemben is, aki meg akar Téged verni. Sétálhatsz az utcán, és énekelhetsz torkod szakadtából, mert senki nem lát és hall, és mert még mindig Te vagy a LEGBÖLCSEBB a világon.

6. fok - Zombi
Csak a kiválasztottak által elérhető, különleges fok. A LÁTHATATLAN variációja annyiban, hogy továbbra is bármit büntetlen megtehetnél, ám már nem vagy képes rá. Még mindig JÓKÉPŰ és BÖLCS vagy, ám végtelen tudásod csak morgások és nyögések formájában vagy képes átadni hallgatóságodnak. Ezt a fokot általában nagy távolságok tántorogva történő leküzdésére szokás felhasználni.

7. fok - Tetszhalott
A legvégső, lezáró fok. Az izomkontroll teljes hiányában leheversz ott, ahol az előző fokot befejezted, és végtelen BÖLCSESSÉGEDBEN a világ állapotáról meditálsz. Ezt az állapotot sok kevésbé részeg személy tévesen alvásnak nézi.

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!