Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Broadway Túra 2013 részletek

Broadway Túra 2013 részletek

Írta:  · 2013. április 25.
Értékelés:
(1 szavazat)

Kisütött a nap, úgyhogy ennek megfelelően a tavaly útjára indított Broadway Túrával melegítünk a szabadban sörözésre.

 

 

 

Mint az már a kissörtúrákon lenni szokott ez is kicsit családiasabbnak ígérkezik, már csak azért is, mert itt csak 12 állomást fogunk bejárni és éppen ezért nincsen limitálva az 1 állomáson elfogyasztható sör mérete ergo a „csak pohárral ihatsz” szabályt hatályon kívül helyezzük 1 kis időre.
A Broadway Túra a Nagymező utca egységeit veszi ostrom alá és megnézzük mégis mennyire kompatibilis a pesti Broadwaynek titulált környék a túrázókkal! A Club 4 Players nevet viselő italozóban kezdjük a hadjáratot, ami az Ó utca 36. szám alatt található. A mélybe vezető lépcső alján némi ropogtatnivalóval és némi folyékony kenyérrel fogunk várni benneteket.  17 órakor lesz a találkozó, de 30 percet biztosan elidőzünk itt, de ettől függetlenül érdemes időben érkezni, hogy kibélelhessétek a gyomrokat.

Az útvonal a következőképpen alakuli:
- Club 4 Players (Ó utca)
- Tuborg Csapoló (Nagymező utca)
- Cooltour Bár (Nagymező utca - Zichy Jenő utca sarka)
- Luigi Sport Pub (Zichy Jenő utca)
- Dive Cafe & Bar (Zichy Jenő utca)
- Opera Pub (Zichy Jenő utca - RIZMAJER SÖR!!!)
- B City Pub (Zichy Jenő utca)
- Cheho (Nagymező utca)
- Broadway Cafe & Bar (Nagymező utca)
- Mamma Mia (Nagymező utca)
- Shisa Cafe (Nagymező utca)
- Broadway Söröző (Nagymező utca)

A szokásos eszközök lesznek: pecsétgyűjtő füzet, karszalag.

Ha az égiek is úgy gondolják, akkor jó időnk lesz és esőmentes, bár szerintem ha nem esik az eső nekünk, akkor is sikerül majd eláznunk. Mondanám azt, hogy az ajánlott viselet valamelyik évjáratú Sörtúrás póló, mert azért szívet melengető látvány, ha ugyanolyan viseletben masírozunk végig az állomásokon, de az a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát ennek fényében a kényelmes viselet az ajánlott.
Mint azt már megszokhattátok ezúttal is 500 Ft a nevezési díj a már ezerszer ismételt okok miatt. Annyi különbséggel, hogy nem kötelező, hanem fakultatív. Ez az első ilyen kezdeményezésünk, mert ez a közösségről szól és a szórakozásról, nem megélhetésről. Ezentúl inkább úgy említenénk ezt az összeget, mint hozzájárulás a költségekhez, amit a már említett eszközök elkészítésére és néhány meglepetésre fordítunk. Vagy szimplán csak elisszuk együtt. :)

Lényeg a lényeg:
2013.04.27., 17:00 – Club 4 Players (Budapest VI. kerület Ó utca 36.)    

Lesz sztárvendégünk is, akiről annyit árulhatok el, hogy már rengeteg helyen szerte a világban láthattuk már dekázni és itt is fog egy kis produkcióval készülni…
Az Ő „jelmondatával" zárnám soraimat: „Halál a májra!”

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!