Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Magyar Sörpingpong Egyesület

Magyar Sörpingpong Egyesület

Írta:  · 2013. április 30.
Értékelés:
(1 szavazat)

Nemrég számoltunk be az I. Sörpong versenyről és pár napra rá kiderült, hogy már létezik egy Magyar Sörpingpong Egyesület is, akik szintén szerveznek versenyeket. Most éppen a Sportpont.hu csapatával karöltve tartottak egy versenyt a BEAC pályán.

 

 

 

 

 

 

Az eseményt 2013. április 19-én tartották meg és I. SportPong Cup néven futott a verseny. Nem titkolt célja volt a szervezőknek, hogy az esti buli előtt kis átvezetés/ráhangolás funkciót töltsön be a beer pong, de természetesen ennél jóval többre tartjuk ezt az ügyességi játékot.
Összesen 20 csapat nevezett a kupára, amit a Szertár büfében tartottak meg. Este 19 órakor kezdődött el az őrült versengés, hogy kinek jobb a célzókája és ahogy azt le lehetett szűrni sok ismerős arccal találkoztak a szervezők (ha régebb óta lenne ilyen jellegű verseny, akkor mondanám, hogy rutinos versenyzők). Egyébként egész nap ügyességi feladatokkal lehetett edzeni az esti megmérettetésre és aki beleszeretett a játékba még simán nevezhetett is. 

4 fős küzdelmek folytak 5 csoportban és meglepetések születtek bőven, hiszen az előzetesen esélyesnek tartott csapatok közül több is kiesett a kupából. 2 kör lefolyása után 3 csapat maradt talpon, akik körmérkőzés keretein belül döntötték el a sorrendet egymás közt. Az I. Sport Pong kupát a Giants csapata nyerte meg, aki a győri fordulóban győztes Moneyball-t utasította maga mögé. A harmadik helyezett a Magyar Sörpingpong Egyesület versenyein újoncnak számító, nagyszerű teljesítményt nyújtó Kész Team lett. A győztesek mint ahogy minden SportPont állomáson itt is EFOTT napijeggyel gazdagodtak, így nyáron Zánkán összemérhetik majd erejüket a többi állomás győztesével a fesztiválon.

Már 2 beer pongra szakosodott társaságot is megcsodálhattunk a Sörtúra.hu hasábjain és hamarosan remélhetőleg mindenkinek lehetősége is nyílik kipróbálni is!

Bővebb infókat a Magyar Sörpingpong Egyesület weboldalán kaphattok!

A képek magukért beszélnek:

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!