Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Beújít a Strongbow

Beújít a Strongbow

Írta:  · 2013. máj. 09.
Értékelés:
(0 szavazat)

Cider, DJ-k, hírességek a belváros egyik felkapott mulatójában a Trafiq-ban. Mi is lehetett ez? Mozgóképekkel kiegészített beszámolónkból megtudjátok!

 

 

 

 

 

A Strongbow Gold 2011 decemberében gyűrűzött be a ciderek kínálatába hazánkban, amivel Magyarország lett a 3. ország, ahol a GOLD névvel ellátott termékcsaládot levehetjük a boltok polcairól. Ha már a „kiválasztottak” egyike lett hazánk, ahol forgalmazzák a terméket a Strongbow cider-mesterei úgy gondolták, hogy megörvendeztetnek minket egy különleges csak nálunk forgalmazott variánssal, ami a Honey & Apple névre hallgat. A magyar fogyasztók visszajelzései alapján édesebb, nőiesebb íz elkészítésén fáradoztak, amikor meghallottak egy 1940-es évekbeli amerikai jazz-dalt, ami az alma-méz kombináció megalkotására inspirálta őket.

Ennek az új íznek a bemutatójára gyűlt össze több DJ és híresség is a média képviselőivel kiegészítve a Trafiq-ban április 24.-én. Ez az új íz pedig további ihletet jelentett a Strongbow hazai csapatának, így elkészült a 2013-as AppleHoney című szám, ami hazánk 3 neves lemezlovasának is inspirációt adott egy új szám elkészítésére, így Julia Carpenter, Chris Lawyer-Bricklake és Lotfi Begi (Compact Disco) is megalkotta saját remixét. Továbbá az új íz körüli “hype”-ot növeli az is, hogy a Strongbow meghirdetett egy pályázatot közösen a Magyar DJ Szövetséggel kezdő, félprofi és profi lemezlovasok számára, hogy az AppleHoney számra készítsék el saját mixüket.

A verseny részletei és a jelentkezés is ITT lesz majd elérhető. A remix-versenyre 2013. május 24-től lehet majd jelentkezni. A győztes DJ számos értékes nyereménnyel gazdagodik, hiszen felléphet a Balaton Soundon, találkozhat egy nemzetközi neves DJ-vel, aki a dalát is meghallgatja majd, sőt mixe felkerül a 2013-as Remix Válogatásra is, így többezer emberhez juttatva el a DJ nevét.

 

 

Pár kép az eseményről:

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!