Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Sörpong bajnokság, 1. forduló beszámoló

Sörpong bajnokság, 1. forduló beszámoló

Írta:  · 2013. június 21.
Értékelés:
(1 szavazat)

A Limit Bár 3 szintes komplexuma adott otthont az I. Sörpong Bajnokság első fordulójának, ahol láthattuk, hogy bár ez a sport itthon annyira nem elterjedt még, de vannak már most is profi játékosok...

 

 

 ... vagy csak nagyon szerencsések?

Ebben a sportban a tudásra és a szerencsére egyaránt szükség van, mert egy elfogyasztott mennyiség után már nem nagyon lehet hagyatkozni a több évnyi kemény edzésre hiszen az alkohol kicsit tompítja a képességeket. Érdeklődve gyűltek az emberek a pincében elhelyezett asztalok köré, várva hogy megmutathassák mit is tudnak, hiszen biztosan jó játékosok lesznek, mert a sört szeretik és ez egyenes út a profi sörpong versenyzőhöz. Egy kicsit más kép alakult ki a forduló végére szerintem és belátta a versenyzők nagy többsége, hogy kis gyakorlás nem fog ártani.

A Limit Bár pincéje pontosan az ilyen kocsmai sportokra van kitalálva, ezért a darts és a csocsó mellett igazán otthonosan mutattak a Sörpong asztalok is. A verseny gyorsan elkezdődött, mindenki türelmetlenül várta a küzdelmek kezdetét. 3,5 óra kőkemény csatázás után a Rumspringa csapata került ki győztesen a fordulóból és a srácok nem kezdők voltak az is biztos! Mint azt a képeken is láthatjátok volt, hogy egymás nyakában ülve dobták be a másik csapat poarába, volt hogy háttal dobták be a pohárba, nem ismertek lehetetlent.

Jövő hét csütörtökön a Club Sörözőben folytatódik a bajnokság, nevezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen tudtok és ajánlatos is, hogy biztos helyetek legyen!

További részletek az I. Sörpong Bajnokság Facebook oldalán!

 

Beszéljenek helyettünk a képek:

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!