Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Sörpingpong Fesztivál 2013

Sörpingpong Fesztivál 2013

Írta:  · 2013. július 13.
Értékelés:
(0 szavazat)

Most ért véget az I. Sörpong Bajnokság és már nyakunkon a Sörpingpong Fesztivál. Ha ez így folytatódik, akkor még a végén népsport lesz a beer pongból az országban.

 

 

 

 

Lassan már minden hétre jut egy fesztivál a nyári szezonban, hiszen bármire rá lehet sütni ezt a jelzőt, ami több napos részegséggel kecsegtet. A fesztiválok bája többnyire, hogy kimozdulunk a Budapestnek nevezett betondzsungelből, de jelen esetben a fesztivál apropója adja meg a különleges fűszerezést, ami a kedvet is meghozza az olyan sörisszáknak, mint Mi.
Már korábban beszámoltunk arról, hogy itthon is elkezdte a térhódítását a beer pong névre hallgató őrület, amit 2 különböző társaság kezdett el űzni, majdnem egy időben (a Sörpong.hu alakulatával Mi is rendeztünk 1 közös bajnokságot már). A Magyar Sörpingpong Egyesület (továbbiakban csak M.S.E.) rendezésében lehet kipróbálni magatokat a fesztiválon, ami már egy elég nagy helyszínváltozáson is átesett, mivel az igazi balatoni hangulatú Fonyód helyett a Római partra került végül. A fesztivál feelinget növelendő, hogy lesz strandröpi, strandfoci, medenceparty és esténként pedig a DJ-k veszik át az uralmat. 


Természetesen a verseny az apropója a fesztiválnak, ezért minden nap lesz valamilyen megmozdulás ezt illetően és a versenyen résztvevők a nap végére már nagyon esélyes, hogy nem lesznek szomjasak és akkor még semmi fakultatív sörfogyasztásról nem beszéltünk.
Érdemes lesz kinézni, mert ha csak nézőként megyünk a 3 napos hepajra, akkor is csak ezeröccá’-t kell kicsengetni a bérletért és nyóccá’-t a napijegyért, ami elég jutányos szerintem. (konkrétan 1 doboz cigi és 3 dobozos sör lenne a jussunk a bérlet áráért máskülönben). Ha indulni is szeretnétek a Prágai kiruccanásért (a sört sajnos nem fizetik Prágában), akkor azért kicsit jobban a zsebetekbe kell nyúlni, de mivel Mi nem indulunk ezért lehet esélyetek, úgyhogy bátran nevezzetek a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. :)
Alant látható a fesztivál promó videója, ami a jól bevált formulát használja, hogy „lenge öltözetű lányokkal mindent sikeresen lehet hirdetni”. Hozzá kell tennem, nekem nem sikerülne ezzel eladni semmit sem, mert a „leöntjük egymást sörrel” kb annyira életszerű, mint mentes vízzel lehozni 1 szombat éjszakát! Sört nem pazarlunk! Ha a mondanivalója viszont az a videónak, hogy így lehet majd fogyasztani a sört, akkor viszont Én is kitelepülök 3 napra. :D

Részletes program az esemény Facebookon oldalán oldalán vagy az M.S.E. weboldalán!

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!