Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Az I. Sörpong Bajnokság végeredménye, bajnokai és a képek

Az I. Sörpong Bajnokság végeredménye, bajnokai és a képek

Írta:  · 2013. július 13.
Értékelés:
(3 szavazat)

 Múlt héten tartottuk meg az utolsó fordulóját az I. Sörpong Bajnokságnak és mostanra begyűjtöttünk minden képet, hogy azok beszéljenek helyettünk.

 

 

 

 


Az utolsó fordulón dőlt el, hogy ki lesz a bajnok, ezért kifejezetten izgalmasra sikerült a döntő. Végül a legesélyesebb Rumspringa csapata nyerte a bajnokságot (ők dobtak egymás nyakából). Második lett a Pointer Western Team és harmadik a Noobs csapata. A 4 forduló alatt összesen 92 liter sört fogyasztottak el a résztvevők, ami átlagosan pont 23 literre jön ki egy fordulóra. Szerintem ez igazán szép mennyiség.
Még egyszer köszönjük minden kocsmának, akik otthont adtak a fordulóknak és nagy gratuláció minden résztvevőnek! Reméljük jól éreztétek magatokat. Ha nem volt elég a Sörpongból, akkor a Sörpong.hu weboldalán tudtok tájékozódni az elkövetkező eseményekről.
A következő megmozdulás a Sörtúra lesz augusztus 17-én, ajánlatos arra is jönni. Részletek ITT!

 

A képek nem illusztrációk! :) :

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!