Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Sörtúra 2013

Sörtúra 2013

Írta:  · 2013. augusztus 06.
Értékelés:
(0 szavazat)

Elérkezett az V. Sörtúra ideje is, ami kicsit más lesz mint a többi. Remélem Ti is így gondoljátok majd…

 

 

 

 

5 éve kerül hivatalosan megrendezésre a Pesti Sörtúra névre hallgató csodás program. Az eddig megélt 4 év alatt nagyjából 30 km gyaloglást sikerült beletenni a lábainkba és közel 1000 L (!!!) sört gurítottunk le a táv alatt. Ebben természetesen a sok „korsózás”, felesezés és az utána lévő buli alatt elfogyasztott mennyiség nincs is benne. Örömmel látok mindig régi arcokat a túrákon és az új kalandorok sem panaszkodtak még.

Idén magán a túraélményen lesz a legnagyobb hangsúly, mivel próbáljuk pár mókás programmal feldobni a menetelést. Az egyik ezek közül a Sörivó-verseny, aminek az ötlete a Guinness-rekord kísérleten fogant meg bennem. Nem a mennyiség, hanem a gyorsaság lesz a lényeg, ugyanis 1 korsó sört kell lehúzni és a leggyorsabb versenyző kapja majd a gratulációkat. A résztvevők számát 10 főre maximalizáltuk és erőteljesen kihangsúlyozzuk, hogy mindenki csak saját felelősségére vehet részt ezen a versenyen, hiszen egyébként is elég sok alkohol fog elfogyni a túra alatt. A versenyzők sörét Mi álljuk!
A másik betétprogram egy Sörpingpong névre hallgató játék lesz, amiről már több alkalommal is írtunk ITT, ITT és ITT is. Ez természetesen egy rövidített változata lesz a játéknak, részletek a FB eseménynél.

Idén is, mint minden évben van egy „face-control” jellegű 500 Ft-os hozzájárulás a túrához, amiért cserébe a szépen megtervezett textildarabot a kacsótokra kapjátok, az idén 22 oldalas pecsétgyűjtő füzetet a zsebetekbe és 1 raklap élményt pedig az aaarcotokba kaptok.
Ha szeretnétek pólót is igényelni, akkor azt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött levéllel tehetitek meg, amiben a méretet és a hátuljára kerülő nevet kell megírnotok. Ennek az ára idén sajnos felkúszott 3000 Ft-ra, amit a tavalyi mintájára előre kellene elutalni/befizetni részünkre.

A túra idén 20 állomásból fog állni:
- Moszkva Bisztró
- Mignon Söröző
- Négy Szürke
- Pointer's Pub - Mechwart liget
- Rózsadomb Eszpresszó
- Mokka
- Corvinus Kávézó
- Oktogon Presszó
- Rizsa Chat Bar
- Limit Bár
- Centrum Söröző
- Blaha Söröző
- Suszterinas
- Krúdy Söröző
- Magyar Söröző
- Western Pub

Szokás szerint mindenkit arra buzdítunk, hogy minden állomáson csak 1 pohár sört fogyasszon el, így tartható és vállalható a túra az utolsó állomásig. Továbbá, mint minden évben, szeretnénk mindenkit megkérni, hogy ne rontsuk el a jó kedvet azzal, hogy zavargunk, kötekedünk és úgy egyébként a túrán nem résztvevő embereket zaklatjuk a szürke hétvégi napjukon. A tiltott tudatmódosítószerek használatát pedig totálisan elítéljük a rendezvény alatt (értsd ez alatt a drogokat)!

Kicsit rendhagyó módon idén még korábban indul a túra, hogy ne kelljen rohannunk sehova és minden állomáson ki tudjuk élvezni a vendégszeretetet. Szokás szerint a Moszkva Bisztró fog otthont adni a gyülekezőnek, ahonnan legkésőbb 15:30-kor indulunk neki a túrának, de 15 órától van a gyülekező!

Állandóan frissített részletek a „Sörtúra 2013” esemény oldalán.

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!