Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Sörtúra 2013 beszámoló

Sörtúra 2013 beszámoló

Írta:  · 2013. szeptember 19.
Értékelés:
(0 szavazat)

A Sörtúra után úgy éreztük kis pihenó kijár nekünk, ezért most ejtjük meg a beszámolót az eseményről úgyhogy ne ragadjatok le a videónál, szövegelünk is a cikkben.

Bár már túl vagyunk ezen, de köszönjük mindenkinek, aki eljött idén is a túrára. Kicsit kevesebben voltunk, mint amire előzetesen számítottunk, de az összegyűlt társaság annál ütősebb volt. A videóból gondolom kitaláltátok már, hogy a hangulat a tetőfokára hágott.
Azért kis magyarázatra szorul a főcím utáni kép ugyanis éppenséggel 1 jó tüskét toltunk bele az arcba, ami az este alatt többször is előfordult, mivel Csabi aznap lépett be az elkötelezett emberek táborába egy eljegyzéssel. Ez a nagy örömünnep, velem az élen, csoportos teleportálásba torkollott az este végére, de nem sokszor van ilyen alkalom, úgyhogy nyugodt lelkiismerettel emlékezünk vissza minden pillanatra, már amennyire emlékszünk. :)
Mondanom sem kell szerintem, hogy a Fehér Gyűrűben (vagy Gyűrű Pub, Én már nem tudom követni) megtartott beer pong verseny alatt elfogyasztott tetemes sörmennyiség jelentősen letaglózta a társaságot, de ez volt a cél. Itt szeretném megköszönni a Magyar Sörpingpong Egyesületnek a közreműködést és a program levezénylését. Ha valaki szeretné tovább finomítani a technikáját, akkor ITT ajánlok nekik egy lehetőséget.
Szerintem megint új ismeretségekkel és sörbarátságokkal lettünk gazdagabbak. A Blazsejt ezentúl csak az „Ordító riporter” néven fogom emlegetni Sörtúrákon. A videót megnézve nem kell különösebb magyarázatot adnom erre. :) A Felvilágosult Alkoholizmusnak (azon belül is Illár Eszternek) pedig köszönjük szépen a kitartó operatőri munkát. A képeket pedig Latinovics Anett, Rácz Zoltán és a Felvilágosult Alkoholizmus prezentálta részünkre. A képeket a galériában megtaláljátok.
Hamarosan Tompa Tour, úgyhogy kezdjétek az edzést!

 

 

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!