Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! II. Sör és Blues fesztivál a Corvin Sétányon

II. Sör és Blues fesztivál a Corvin Sétányon

Írta:  · 2013. szeptember 26.
Értékelés:
(0 szavazat)

"Immár hagyományt teremtve, idén is megrendezésre kerül a Corvin Sétány Sör és Blues fesztivál 2013.szeptember 26-27-én." Ezzel a kijelentéssel indítanak az esemény honlapján, bár a második fesztiválnál még nem éppen beszélnék hagyományról...

 

 

 

 

 

 

A Corvin mozi mögött felépített újabb komplexum megnyitásával egy időben elkezdtek rendezvényeket, fesztiválokat szervezni a környékre, ami a rehabilitált környezetben egész pofás. A szervezők ígérete szerint sok hazai és nemzetközi sörfőzde kínálatát lehet majd kóstolgatni miközben jobbnál jobb koncertekre fülelhetünk. A koncertek és programok listája alább szemrevételezhető:

2013.09.26 ARTHUR GUINNESS NAP
15.00 – 17.00-ig Kocsmakvíz (ez a Quiznight csapata biztosítja a kis piktogram alapján)
17.30 – 18.30 Kéri György skótdudás
18.45 – 19.15 ERIN -ír sztepp tánc 
20.00 – 21.30 M.É.Z. zenekar : tradicionális ír zene, egy-két szám erejéig kiegészülve Kéri György skótdudással

2013.09.27 BLUES EST
18:00 – 19.30 Kéknyúl (Blue Rabbit)
vendég: Tóth Vera
20:00 – 21.30 Big Daddy Wilson km Ripoff Raskolnikov (USA-A-H)

"Az Arthur Guinness napi ünnepséggel egybekötött fesztivál mindkét napján remek sörök, izgalmas programok és kiváló fellépők várják az ide látogatókat. A blues és a jó minőségű sör kedvelői olyan zenei kiválóságok, mint MÉZ Zenekar, Kéri György, Tóth Vera, Blue Rabbit vagy Big Daddy Wilson előadását tekinthetik meg, élvezhetik az Erin társulat táncát, miközben nemzetközi és hazai sörfőzdék termékei közül válogathatnak. Kora délutánonként Kocsmakvízt játszhatnak a vendégek. Ez a játék az angolszász kocsmakultúra legnépszerűbb műfajának, a pubquiznek magyarországi változata.

A rendezvény arca, szakmai vezetője Gyenge Zsolt, alias „Sörapu”, aki több külföldi és hazai sörfőzde kialakításánál működött közre.
Koccints GUINNESS-szel és repítsd magad DUBLINba! A fesztivál záróeseményeként 2 repülőjegy kerül kisorsolásra az AirLinguss felajánlásával a sörfogyasztók között.

Aki tavaly jól érezte magát, az idén sem fog csalódni a Corvin sétány Sör és Blues fesztiválban."
A rendezvény díjmentesen látogatható!
A fesztivál hivatalos oldala ITT tekinthető meg!

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!