Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Mennyit iszol 100-on?

Mennyit iszol 100-on?

Írta:  · 2013. október 24.
Értékelés:
(0 szavazat)

Mennyi sört iszol meg egy nyár alatt? Megtelne vele egy medence? Erre és hasonló kérdésekre ad választ a MindMegittam.hu, Magyarország első sörfogyasztást mérő weblapja.

 

 

 

 

 

 


A 21. században már mindenre lehet mobilalkalmazást vagy weboldalt találni és a sörfogyasztásunkat mérő alkalmazásból még nem túl telített a hazai piac. Már a nyár elején megjelent a program, de vártunk hátha megérkezik a behirdetett mobilapp (akár iOS, akár Android), de egyelőre erre már nem látunk pontos dátumot, úgyhogy most a webes felület alapján osztjuk meg a tapasztalatokat.
Egy gyors regisztráció után, az elfogyasztott söreidet könnyen és gyorsan, szinte egy gombnyomással tudod rögzíteni. Az így bevitt söreid ezután virtuális tárolóedényekben gyűlnek, amelyek ha megtelnek, mindig nagyobb és nagyobb méretűre váltanak át, ami akár a sörhas modellezése is lehetne az viszont tény, hogy a tárolókkal jobban lehet érzékeltetni a „fejlődést”. Az első ilyen tároló edény egy 5 literes műanyag vödör, az azt követőeket viszont mindenki fedezze fel magának.
A sörök felvezetését 3 napig tudod megtenni, mivel ha igazán jól sikerült az este, akkor másnap nem biztos, hogy a fejfájás mellett ezt szeretnéd csinálni. Az aznapi, a tegnapi és a tegnapelőtti söröket tudod felvinni, így ha pénteken elmentek bulizni, akkor a vasárnapi ejtőzés közepette még megteheted. Azért nem lehet jobban visszamenni időben a feltöltést illetően, mert a stisztikát így lehet naprakészen tartani, másrészt meg ki emlékszik már arra, hogy 1 héttel korábban mit és mennyit ivott?


Minél több sört töltesz fel annál pontosabb és részletesebb statisztikát tud a program készíteni olyan kategóriákra lebontva, mint például átlag, legtöbb sörök, leghosszabb sörözési periódus, leghosszabb sörmentes időszak, stb. Illetve még jutalmaz is mindenkit különböző kitűzőkkel, ha valamit letettél már az asztalra.
Ahogy már írtam a MindMegittam.hu jelenleg weboldal formájában működik és bármely internetezésre alkalmas eszközzel elérhető, azokra optimalizáltan készült, így bárhol és bármikor használható. Jövőbeni tervek között szerepel letölthető aplikációk készítése (iOS és Android alapú telefonokra) is. Sajnos ez így ebben a formában nem annyira bejövős nekem, mert sörözés közben nem fogok nekiállni neten bejelentkezni és feltöltögetni a söröket, majd ha 1 appra kattintva megtehetem ezt akkor lesz igazán izgalmas, még Sörtúrán is alkalmazzuk majd.
Regisztrálni a http://mindmegittam.hu/regisztracio.php címen lehetséges. Friss hírek pedig a Facebook oldalon találtok.
Csekkoljátok a hétvégi sörözés alkalmával!

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!