Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Már a kocsmába is válthatsz bérletet!

Már a kocsmába is válthatsz bérletet!

Írta:  · 2013. október 29.
Értékelés:
(0 szavazat)

Olyan napokat élünk, ahol a csapból is akciós kuponok folynak hát itt az ideje, hogy valami hasonlót mutassunk be a sör szerelmeseinek, megérkezett a Sörbérlet!

 

 

 

 

 

Az Italbár.hu névre hallgató létesítményben jártunk, amikor hallottunk erről az igazán ötletes kezdeményezésről, ami bár nem egy teljesen új ötlet, de mindenképpen alulértékelt. A szóban forgó Sörbérlet összesen 4 kocsmában lesz érvényes, amikor az összes hely elkészül. Jelenleg a Krúdy utcában található Spiritusz-ban és a József krt. 35 szám alatt található Italbár.hu-ban lehet használni.

A rendszer végtelenül egyszerű és nagyszerű: a Sörbérlet ára 500 Ft, amit a résztvevő helyek valamelyikén tudtok, majd megvásárolni (vagy a Sörtúra Facebook oldalán zajló játékban ezt meg is nyerhetitek! Részletek ITT!). Felbiggyesztitek a neveteket az elején látható üres részre és már használható is. A kedvezmény pedig nem kevesebb, mint hogy minden napból Aranypénteket csinál, ha már úgyis vége a Dreher ezen akciójának. Annyi különbséggel, hogy itt nem csak egyféle sört kaphatsz meg ilyen konstrukcióban, hanem minden sörre érvényes, amit csapolnak az adott helyen! Ez azt jelenti, hogy egy 500 Ft-os befektetés már 1 este alatt megtérül.

A szó szerinti leírás magáról az „eszközről”:
„A sörbérlet a rajta megjelölt helyeken, adott hónapban érvényes. Névre szóló, amely részt minden esetben ki kell tölteni, különben a sörbérlet nem érvényes! A bérlet mellé a pultban dolgozó kérheti egy bármilyen fényképes azonosító okmány felmutatását. A bérlet ezzel együtt érvényes! A bérlet a megjelölt helyeken korlátlan sörfogyasztásra jogosít, minden fajta csapolt sör korsó rendelése esetén pohár árában történő fizetésére. Árak az adott itallap ára szerint érvényesek. Ártájékoztatót keresd a Sörbérlet vagy a helyek Facebook-ján. Jó SÖRÖZÉST!”

November 11-én pedig egy vadonatúj kocsmai tevékenységnek ad otthont az Italbár.hu egysége mégpedig a Bar, Beer, Ball névre hallgató versenynek! Részleteket ITT találtok róla és rögtön ki is próbálhatjátok a Sörbérletet a versenyen.

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!