Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Sörpingpong nagyban

Sörpingpong nagyban

Írta:  · 2014. március 16.
Értékelés:
(2 szavazat)

Örömmel konstatálom, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend a sörpingpong itthon is és már odáig „fajultak” a dolgok, hogy a Fogasházban egy 64 csapatos versenyt rendeztek!

 

 

 

 

Az MSE/NSL már korábban is téma volt, mivel a srácok nem aprózták el a dolgot és nagyon jó kis rendszert pakoltak a sörpingpong mögé, amit nagyon ügyesen és sikeresen népszerűsítettek nem csak Budapesten, hanem pár vidéki városban is. Mostanra kialakult a rendszer, hogy minden héten tartanak fordulót és már nem elég a 32 csapatos struktúra, így duplázták a csapatok számát fordulónként (bár még csak ideiglenesen).
Nagyon jó irányba halad a kezdeményezés, ugyanis egyre inkább tekint mindenki a sörpingpongra úgy, mint egy tényleges sportágra. Itthon kezdetben mindenki úgy állt hozzá (nem reprezentatív felmérésem alapján = amit fél füllel hallottam), hogy ez csak még egy módja a részegedésnek. Alapvetően ez nem is jár messze az igazságtól, de szerencsére egyáltalán nem ez a lényege az egésznek. Fiúk, lányok, egyetemisták, munkásemberek, külföldiek, mindenki szívesen játszik és nem a sör a lényeg, hanem a társaság. De természetesen a sör sem elhanyagolható tényező…
Vannak olyan játékosok, akik sokkal komolyabban veszik az egészet és az NSL keretein túl is játsszák ezt a játékot. Így jutottak el a szomszédba is, ahol a Giants és a Moneyball csapatok játékosai együtt szerepeltek egy Ausztriában megrendezett versenyen.

A mostani 64 csapatos verseny dobogósai közé nem fértek be a már említett csapatok, így nézett ki a dobogó:
1. Sex For Money
2. Úgyiskifújom
3. B1
A következő verseny az Iskolában lesz majd, ami szintén 64 csapatos, így izgalmas lesz az is. Nevezni talán még lehet, de sietni kell, mert gyorsan betelik a verseny!
Addig is egy kis hangulatkeltő videóval talán sikerül meghozni a kedvet.

 

Pár pillanatkép:

Részletes információk

 • Kerület: I
 • Térkép: icon
 • Nyitva tartás:

  Hétfő: 6:00 - 18:00 Kedd: 6:00 - 18:00 Szerda: 6:00 - 18:00 Csütörtök: 6:00 - 18:00 Péntek: 6:00 - 18:00 Szombat: 6:00 - 18:00 Vasárnap: 6:00 - 18:00

Következő esemény

 • Whisky Show 2014
  Whisky Show 2014

  Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

  • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
  • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!