Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Tehetségeket keres a Heineken

Tehetségeket keres a Heineken

Írta:  · 2014. április 08.
Értékelés:
(0 szavazat)

A Heineken legújabb reklámfilmjében számos elképesztő tehetséget láthatunk, hiszen a márka bizonyítani szeretné, hogy rengeteg olyan ember jár közöttünk, aki legendás valamiben. Zseniális énekesek, táncosok mellett a sörmárka szerint figyelemreméltó az is, aki például furcsa tárgyakkal képes kinyitni egy üveget, esetleg folyékonyan beszél madárul, vagy istenien limbózik. A Heineken most fogyasztói között keresi a legújabb legendákat, a Facebookon induló játékában.

 

A Legendák Harca alkalmazás segítségével bárki bizonyíthatja, hogy különleges tehetség birtokában van. A játék 5 kategóriájának bármelyikére lehet jelentkezni április 4. és április 20. között, így kategóriák a következők: Szemöldöktánc, Extrém sörnyitás, Madárcsalogatás, Sörcsusza és a Limbó. A következő néhány hét alatt legendák tömkelegével ismerkedhetünk meg a Heineken Facebook-oldalán, a legjobbak pedig egy látványos döntőben mérkőzhetnek majd meg. A Legendák Harcának kategórianyertesei számos ajándékkal gazdagodnak majd.

 


Annak érdekében, hogy minél többen felismerjék legendás oldalukat, a márka egy videóval ösztönzi az embereket. Hazánk néhány ismertebb arca is részt vesz a Heineken kezdeményezésében, játékra buzdítva minden érdeklődőt. A hazai hírességekkel készült videóból kitűnik, hogy ők is különleges, már-már legendás képességek birtokában vannak. Hihetetlennek tűnik, hogy Szabó Győző 20 másodperc alatt fest meg egy képet, vagy, hogy Varga Viktor lábával a nyakában zongorázik, hogy Müller Attila fejjel lefelé is tud szaxofonozni, vagy Puskás Peti úgy dekázik, hogy közben selfie-t készít, esetleg az, hogy Sena Dagadu gyöngyökkel varázsol?! Aki nem hiszi, járjon utána!:


A celebek a produkciójukkal kapcsolatban elmondták:
„Gyerekkorom óta ékszerezek, hisz édesanyám ékszerkészítő és rengeteg alapanyag van mindig nála. Kikapcsol, de nem úgy, mint a jóga mert gondolkodni kell az összeállításon, kompozíción, az összhatáson. Leginkább fülbevalókat szeretek készíteni, de mint látjátok, a gyöngyből készült álszakáll is megy.” – mondta az Irie Maffia énekesnője, Sena Dagadu.
“Annak idején még a Testnevelési Egyetemen a barátaimmal léptem fel fejjel lefelé szaxofonozva. Baromi jól sikerült, azóta a TF- es barátaim is folyton a ‘denevéres szaxofonost’ emlegetik” - mondta Müller Attila, aki nagyon büszke Magyarországon egyedülálló, legendás tehetségére.
Puskás Peti elmondta - "A gimnáziumban igazolt futballista voltam, és szerettem volna megvillantani ezt a kepésségemet a videóban. Ehhez pedig gondoltuk, ha mar sokat szelfizek, mi lenne, ha még beletennénk ezt a néha már túlzásba vitt szokásomat is".
"A főiskolán grafikusként végeztem, és utána még évekig ebből éltem. Emlékszem, hónapokon át napközben a Balatonnál készítettem schnellportrékat a turistákról, este pedig szórakoztam. Ma már aktívan nem dolgozom a szakmában, de hobbiként megmaradt, ezért is választottam a videóhoz a festést" – mondta Szabó Győző.
Varga Viktor: "A jóga és a zongorázás nekem a test és a lélek harmóniáját jelenti. Ha valaki képes ezt egyszerre prezentálni, annak hosszú, egészséges és boldog élete lehet. Egyébként úgy jöttem rá, hogy a nyakamban a lábammal is tudok zongorázni, hogy dalszerzés közben egyszer viszketett a tarkóm, s mivel nem akartam abbahagyni a dallamot, ezért úgy gondoltam, megvakarom a lábammal. Azóta ez lett az én legendás tehetségem".
A legendás tehetségek jelentkezését a Szemöldöktánc, az Extrém sörnyitás, a Madárcsalogatás, a Sörcsusza és a Limbó kategóriák valamelyikében, április 20-ig várják a Heineken Facebook-oldalán.

Részletes információk

 • Kerület: I
 • Térkép: icon
 • Nyitva tartás:

  Hétfő: 6:00 - 18:00 Kedd: 6:00 - 18:00 Szerda: 6:00 - 18:00 Csütörtök: 6:00 - 18:00 Péntek: 6:00 - 18:00 Szombat: 6:00 - 18:00 Vasárnap: 6:00 - 18:00

Következő esemény

 • Whisky Show 2014
  Whisky Show 2014

  Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

  • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
  • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!