Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Új csomagban a Heineken, éppen időben a BL-döntőre

Új csomagban a Heineken, éppen időben a BL-döntőre

Írta:  · 2014. április 23.
Értékelés:
(0 szavazat)

Mostanában elég sok új dolog van a Heineken háza táján, most éppen a Heinekeneknél vezették be a multipack fogalmát.

 

A multiőpackok jól bevált verziói a közösségi sörözésnek. Tény és való, hogy többet kell vásárolni belőlük, de darabra lebontva olcsóbbra jön ki. Mondhatjuk azt, hogya BL-döntő miatt vagy a közelgő foci-vb miatt, de jókor jöttek ki vele. Mivel elég sok hír van mostanában, amit közvetíteni kellene, ezért alant a hivatalos közlemény olvasható.

 

 

 

 

A folyamatos innováció a Heineken lételeme, a márka gyártója mindig a fogyasztók visszajelzéseinek figyelembevételével alakítja termékeit. A vállalat 2013 szeptemberében széleskörű felmérést végzett a magyar fogyasztók körében, 1700 fogyasztó véleményét kérdezték meg a sörök csomagolásáról és a különböző kiszerelésekről. A kutatás bizonyította, hogy a hazai fogyasztók - csakúgy, mint a megkérdezettek világszerte - értékelik a kiszerelések széles választékát, amelyek túlmutatnak a megszokott, egyenként megvásárolható 0,5 l-es dobozos és üveges sörökön. 

A magyar vásárlók visszajelzéseinek megfelelően mostantól a Heineken alábbi összecsomagolásaival találkozhatunk a boltokban:

 

 

 • 6x0.25l üveges kiszerelés
 • 12x0.25l üveges kiszerelés
 • 4x0.4l üveges kiszerelés
 • 6x0.33l dobozos kiszerelés
 • 4x0.5l dobozos kiszerelés

 

Április közepétől a Heineken elindítja a multipackok bevezetését támogató TV-kampányát, illetve a hiper- és szupermarketekben jól látható kihelyezésekkel is támogatja az összecsomagolt termékeket.
Kényelem - A multipackok egyszerűbbé és gyorsabbá teszik a vásárlást, hiszen a fogyasztók általában nem egyetlen sört tesznek a kosarukba, hanem akár 6 darabot is. Ráadásul az összecsomagolt termékek kényelmesebben szállíthatók, praktikusabban hűtőbe helyezhetőek, sőt ez a kiszerelés vendégség esetén is elegánsabb. A széleskörű felmérés azt is felfedte, hogy a Heineken-fogyasztók különböző méretű és kiszerelésű csomagokat preferálnak különböző alkalmakkor. A Heineken multipack pedig mindig jó választás, bármilyen alkalomra: házibulira, baráti meccsnézésre, kerti grillezéshez.
Minőség - Az új üveges kiszerelések, a 0,4 l-es visszaváltható és a 0,25 l-es nem visszaváltható, azoknak a fogyasztóknak szólnak, akik a minőséget választják a mennyiséggel szemben. A kisebb palackméret vitathatatlan előnye, hogy a sör végig hideg marad fogyasztás közben.
Megfizethető - Az eddig említett előnyökön kívül az új kiszerelések megfizethetőbbek is lesznek. A vásárlók 200 Forintos ár alatt találják majd a 0,4 l-es üvegeket, és a multipackokban is alacsonyabb a sörök egységára.
Ugyanolyan kiváló íz - Ezek a változások csak a Heineken külsejét érintik, a világ legnemzetközibb sörmárkája továbbra is csak 4 kiváló minőségű alkotóelemből áll: víz, maláta, komló és élesztő; az eddigi remek ízt és prémium minőséget biztosítva fogyasztóinak.

Következő esemény

 • Whisky Show 2014
  Whisky Show 2014

  Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

  • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
  • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!