Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! V. Belga Sörfeszt a Bálna gyomrában

V. Belga Sörfeszt a Bálna gyomrában

Írta:  · 2014. máj. 03.
Értékelés:
(0 szavazat)

Idén is a Belga Sörfeszt nyitja meg a sörös fesztiválok sorát, szám szerint az 5. Belga Sörfesztiválra kerül majd sör.

 

 

 

 

 

Május végén ötödik alkalommal ismerkedhetnek a hazai sörrajongók a világon egyedülálló belga sörkultúrával. Eddig a Vajdahunyad várban rendezték meg, de idén új helyszínre – a Bálna Budapestbe – költözik a Belga Sörfesztivál. A „Bálnában” lehetőség van zárt és nyílt térben egyaránt enni-inni, így a látogatók tetszés szerint élvezhetik a szabadtéri szikrázó napsütést, és a belső terem hűvös klímáját, a kilátóról nem is beszélve!

A belga sörök rajongói jól tudják, hogy Belgiumban nem telik el év, hogy ne születnének újabb és újabb palackba, vagy épp hordóba zárt remekművek. Ezeknek a sörkülönlegességeknek köszönhetően az idei Belga Sörfesztivál is bővelkedik újdonságokban: bemutatkozik többek közt a népszerű Delirium sorozat legújabb, nők által készített tagja, a Deliria, a komló szerelmeseinek a szervezők elhozzák a limitált mennyiségben készülő Hopus Primeur és Duvel Tripel Hop 2014-es kiadását, valamint itt mutatkozik be első alkalommal a magyar sörfogyasztóknak az utóbbi évek egyik belga csillaga, az Omer.

Az újdonságok mellett a pultokból idén sem hiányozhatnak a közkedvelt klasszikusok. Az V. Belga Sörfesztiválon összesen 31 belga sörfőzde több mint 150 sörét, köztük 50 csapolt sört kóstolhatnak meg a látogatók. A választék nem csak hatalmas, de rendkívül sokszínű is, így a Belga Sörfesztiválon idén is garantáltan megtalálja mindenki a maga sörét! Természetesen idén is kap mindenki egy csinos söröspoharat a belépő mellé.

Belépők:

Sörkedvelőknek 2.800 Ft, mely 3 pohár sört, sörrajongóknak 4.000 Ft, mely 5 pohár sört tartalmaz.

Minden belépő mellé a Belga Sörfesztivál hivatalos, üveg söröspoharát adjuk!

Nyitva tartás:

május 16. péntek: 17 – 22 óráig
május 17., szombat: 12 – 22 óráig
május 18., vasárnap: 12 – 20 óráig

A fesztiválon bankkártyás és Szép Kártyás fizetés egyaránt lehetséges.

További információk a sörfeszt weeboldalán vagy a Facebook esemény oldalán.

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!