Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Tankcsapdás sör a Sopronitól!

Tankcsapdás sör a Sopronitól!

Írta:  · 2014. máj. 15.
Értékelés:
(5 szavazat)

A Soproni és a Tankcsapda legutóbb egy óriasi bulit tartott a Parkban, most meg saját limitált kiadású sört kapott a banda.

 

 

 

 

 

A negyed évszázados jubileum meglepetése a Sopronival közösen kifejlesztett Tankcsapda sör. A sörmárka és a zenekar számos kezdeményezésen dolgozott együtt a múltban is, de kifejezetten az együttes igényeire szabott ital eddig nem készült. A sör ízvilágának kialakítása és a csomagolás megtervezése is a Tankcsapda bevonásával és közreműködésével történt, így a zenekar minden tekintetben magáénak érzi az italt. Az elkészült limitált sör a klasszikus Soproninál testesebb, komlóban dúsabb, mélyebb színű és magasabb alkoholtartalmú. Az ital bevezetését országos kampány is kíséri, nyár végéig a fogyasztók páros belépőjegyeket nyerhetnek a Tankcsapda jubileumi koncertturnéjának egyik kiemelt állomására, a Budapest Parkba (részletek: www.soproni.hu/tankcsapda). Így az együttes és a Soproni rajongói nemcsak különleges sört, de különleges élményt is kapnak.

„Abban megegyezhetünk, hogy minden rocker szereti a sört! :) Régi álmunk vált valóra azzal, hogy végre a kezünkben foghatjuk az első Tankcsapda sört, ami nem csak külalakjában, de beltartalmában is a mi ízlésünk szerint készült! Alig várjuk már az első nyugodt, ’sörözzünk egy jót’ estét!”


Egy koncertsorozat kezdetét is bejelentették, ami az alábbiak szerint fog alakulni:

2014.06.28.- Agárd, Pop Strand
2014.07.04.- Sopron, VOLT Fesztivál
2014.07.15.- Miskolctapolca, EFOTT Fesztivál
2014.07.26.- Debrecen, Campus Fesztivál
2014.08.16.- Esztergom, Fesztiválsziget
2014.08.20.- Zamárdi, Strand Fesztivál
2014.09.13.- Budapest, Budapest Park

 

Pár kép a sajtótájékoztatóról:

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!