Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! A Heineken most a városi coolságokat mutatja meg

A Heineken most a városi coolságokat mutatja meg

Írta:  · 2014. július 18.
Értékelés:
(0 szavazat)

A Heineken szeretné arra inspirálni fogyasztóit, hogy keressenek új kalandokat és fedezzék fel mindazokat a különlegességeket, amelyeket a környezetük kínál, hiszen változatos, izgalmas lehetőségek százait találhatjuk meg ott, ahol élünk. A Heineken saját városunk titkait fedi fel a hazánkban most induló Cities kampányában, melynek reklámfilmje mától látható. A kampány részeként a világ nagyvárosait, köztük Budapestet megjelenítő limitált kiadású palackokkal is készül a márka.

 

 „A Heineken fogyasztói főleg olyan fiatal felnőttek, akik ismerik városuk legjobb programjait, helyeit, és szeretnek, minden újdonságról és érdekességről értesülni. A Cities kampánnyal szeretnénk bemutatni a legjobb programokat, hogy fogyasztóink túlléphessenek a megszokásokon és felfedezhessék saját városuk különlegességeit” – mondta Nikola Sucur a Heineken márkamenedzsere.

Legyen szó szilveszteri lóversenyről, tematikus sétákról, éjszakai pop up bulikról, művészeti performanszokról, hajnali sporteseményekről, vagy városi párnacsatáról; Magyarország városai is bőven tartogatnak meglepetéseket. A márka legújabb reklámjában ezekhez hasonló izgalmas lehetőségekre hívja fel a figyelmet; hiszen el sem kell utaznunk ahhoz, hogy világraszóló élményekben legyen részünk. A Heineken átlagemberek és hírességek bevonásával ismerteti meg fogyasztóit az egyes városok programjaival, izgalmaival, hogy ezentúl senki ne maradhasson le az érdekességekről. A hely, ahol élünk jóval összetettebb, különlegesebb annál, mint, amit a mindennapokon kiélvezünk belőle. A Heineken mindenkit arra invitál, hogy fedezze fel városát, és hozza ki a legtöbbet, a cseppet sem szürke hétköznapokból is.

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!