Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! 99-pack sört mindenhova! - VIDEÓ

99-pack sört mindenhova! - VIDEÓ

Írta:  · 2014. augusztus 27.
Értékelés:
(0 szavazat)

Egy amerikai sörfőzde úgy gondolta, hogy nem elég az hogy jó sört főznek, ezért a kiszerelésben is szerettek volna maradandót alkotni. Így nem elégedtek meg a 6-os vagy 24-es kiszereléssel, hanem kitalálták a 99 darabos kiszerelést!

 

 

 

 

A kézműves sör Amerikában kicsit máshogy működik, mint itthon, ami érthető a felvevő piac méretéből kifolyólag. Az Austin Beerworks egy olyan lépést tett, ami szerintem senkinek sem jutott volna eszébe. Megalkotta a 99-PACK sört! $99-ért kapsz 99 sört a sörfőzde Peacemaker névre hallgató söréből. A sörfőzde annak ellenére, hogy ilyen megoldást sikerült eszközölnie, nem egy gigavállalat, hanem egy kézműves söröket készítő főzde, ami ráadásul jó sört pakolt ebbe a kiszerelésbe. A Peacemaker a Great American Beer Festival-on egy ezüstérmet hozott el, ami elég nagy elismerés.

Alább egy vicces videó arról, hogyan is született meg az ötlet. 99-PACK-OT AKAROK!!! Csak kell hozzá egy elég nagy hűtő is...

 

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!