Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Igazi ínyencség, szinte ingyen - VIDEÓ

Igazi ínyencség, szinte ingyen - VIDEÓ

Írta:  · 2014. október 28.
Értékelés:
(0 szavazat)

Nap, mint nap látunk jobbnál jobb söröket a kézműves sörfőzdéktől, de a nagyok ritkán villantanak valami merészet. A Guinness egy klasszikus, tehát nekik alapból is jó az imidzsük is és a sörük minőségének megítélése is pozitívabb, mint a többi mainstream márkáé. Szeretném most a Guinness Signature Series névre keresztelt prémium vonal tagját bemutatni, a Guinness 1759 névre hallgató különlegességet!

 

 

 

Összesen csak 90.000 üveggel készül ebből a ritkaságból, de a palackot és a kivitelt elnézve nem is csodálom, hogy ez nem lesz a mindennapok kelléke. Prémium érzés minden irányból, ami egy olyan ízbombával vegyül, ami az én ízlelőbimbóimnak egyébként is nagy örömére szolgál... whisky és maláta egyvelege adja majd az egyedi ízt. Ami egyébként meglepő, hogy "csak" $35 az ára, ami az ilyen finomságoknál annyira nem is számít drágának, főleg azt figyelembe véve, hogy 740 ml-t kapunk érte.

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!