Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Soproni Maxx - tényleg olyan az íze, mint az igazi sörnek?

Soproni Maxx - tényleg olyan az íze, mint az igazi sörnek?

Írta:  · 2014. november 07.
Értékelés:
(0 szavazat)

Bár az alkoholmentes sör nem áll éppen a figyelmünk középpontjában, de mivel "sörről" van szó, ezért úgy gondoltam mégis csak érdemes hírt adni. Itt a Soproni Maxx!

 

 

 

 

 

 

 

Vannak alkalmak, amikor nem ihatunk alkoholt, pedig jólesne egy sör, akár az ebéd mellé, akár sportolás után, vagy egy baráti kiruccanáson, esetleg autóvezetés előtt. Ezért a Soproni megalkotta az új Soproni 0.0% Maxxot - egy sört alkohol nélkül, amely bárhol, bármikor maximális felfrissülést nyújt.

Széleskörű, innovatív és minden fogyasztói igényt kielégítő alkoholmentes portfóliójának köszönhetően hazánkban a márkázott alkoholmentes sörök piacát a HEINEKEN Hungária Zrt. vezeti. A vállalat olyan márkákkal büszkélkedhet, mint a Buckler, a Gösser Natur Zitrone és természetesen a Soproni is, amely a Soproni Szűzzel eddig is jelen volt ebben a szegmensben. Az alkoholmentes radlerek bevezetése is a Soproni nevéhez fűződik; a frissítő, természetes és alacsony kalóriatartalmú ízesített radlerek mára a kategória értékesítésének harmadát teszi ki. A HEINEKEN Hungária és ezen belül a Soproni márka azonban nem állt meg az eddig megszokott alkoholmentes söröknél. - A hagyományos gyártástechnológiák határait átlépve elkészítették az alkoholmentes sörök legújabb generációját, a Soproni 0.0% Maxxot.

Az új termék titka a különleges gyártási folyamatban és az olyan alapanyagokban rejlik, mint például a búzamaláta, amely a kellemesen keserédes, kicsit búzasörre emlékeztető ízért felel” – árulta el Szabó Árpád, a Soproni sörfőző mestere. „A Soproni 0.0% Maxx esetében - a többi alkoholmentes sörrel ellentétben - az erjesztés során az alkoholos erjedés nem indul el, így azt később nem kell kivonni a sörből. Az új Soproni 0.0% Maxx így nem csupán egy alkoholmentes sör a sok közül, hanem valódi sör alkohol nélkül.”

A Soproni 0.0% Maxxnak köszönhetően olyan alkalmakkor is élvezhetjük a sörözés maximális élményét, amikor nem fogyaszthatunk alkoholt. A Soproni 0.0% Maxx biztonsággal fogyasztható sportolás után, vezetés előtt, illetve akár munkahelyi ebéd közben is.
Annak érdekében, hogy valóban kihozhassuk a maximumot az ebédidőből, a Soproni különleges Facebook-alkalmazást indított. November 17-ig országszerte bárki jelentkezhet a „Maxxold ki az ebédidőd!” játékra, és a legszerencsésebbek megnyerik majd az alábbi, különleges helyszínen szervírozott meglepetés-ebéd egyikét maguk és kollégáik számára:
- Világörökség menü
- Páratlan kilátás
- Középkori lakoma
- A déltenger ízei

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!