Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Arany Ászok Ünnepelős - Újabb téli sör a Drehertől

Arany Ászok Ünnepelős - Újabb téli sör a Drehertől

Írta:  · 2014. december 11.
Értékelés:
(0 szavazat)

Úgy néz ki a Dreher nem érte be a Winter Moments-el és ezért az Arany Ászok kapcsán is piacra dobott egy téli sört az Ünnepelőst.

 

 

 

 

 

 

Minden nap ünnep – akár ez is lehetne az Arany Ászok új sörének, az Ünnepelősnek a mottója, amely dobozán nem is akármilyen tippeket ad a baráti koccintásokra: az új termék társaságában decembertől februárig minden cimbora méltó módon ünnepelheti meg többek között a Magyar Rádiózás Napját vagy a Magyar Kártya Világnapját. A felejthetetlen baráti összejövetelek mellett a rajongók ráadásul egy karakteres, finoman komlós, karamell-malátás ízvilágú sörélménnyel is gazdagodhatnak.

Kevesen tudják, hogy az advent, a karácsony és az újév mellett sok kisebb ünnepről is szól a december. Rögtön a hónap elején a rádiósok ünneplik a Magyar Rádiózás Napját, de a Bányásznap vagy a Magyar Kártya Napja is az év utolsó hónapjára esik. Minden ilyen alkalom egy lehetőség, hogy időt szakítsunk az igaz barátokra és egy korsó telt, mégis könnyen iható Arany Ászok Ünnepelős mellett feledjük a szürke hétköznapok fáradtságát.

A hattagú Arany Ászok márkacsalád portfólióját új limitált kiadású termékkel bővítettük. A megjelenésében is prémium Ünnepelőst olyan alkalmakra kínáljuk, melyeket barátainkkal közösen ünnepelhetünk meg, és azoknak ajánljuk, akik szeretik a finoman komlós, telt ízvilágot. A termék február végéig lesz elérhető a polcokon” – mondta Sommer Ádám, az Arany Ászok marketingvezetője.

Információk
• Név: Arany Ászok Ünnepelős
• Összetevők: víz, árpamaláta, kukoricagríz, komló, komlókivonat
• Kiszerelés: doboz, 0,5 l
• Alkoholtartalom: 5,0 V/V %
• Balling fok: 11,65 %

 

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!