Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Sörtúra szegedi módra - Tavaszi Ébredés Sörtúra

Sörtúra szegedi módra - Tavaszi Ébredés Sörtúra

Írta:  · 2012. máj. 05.
Értékelés:
(0 szavazat)

Szerencsére nem csak a mi kis csapatunk érzi kötelességének a sörtúrázást, hanem Szegeden is ugyanolyan elhivatott emberek érezték azt, hogy ez jóóó.

A szegedikocsmak.blog.hu oldal szervezésében sörtúra lesz Szegeden május 12-én! Az esemény elnevezése Tavaszi Ébredés Sörtúra, ami gyakorlatilag az április végén megrendezett Broadway Túra hitvallásának is tekinthető, csak más kivitelben. Ez a túra 8 állomásból fog állni, ahol 1 korsó/üveg sör elfogyasztása a cél. A szervezők garantálják a 200Ft-os árat minden állomáson és egyéb italakciók is várhatóak!
Nem is szaporítom tovább a szót, inkább mellékelek egy kis "kedvcsináló" videót a tavalyi túráról. Ha minden jól megy, akkor ott találkozunk! :)
Egyéb infók a http://szegedikocsmak.blog.hu oldalon, illetve jelentkezés a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!