Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Corner Cafe

Corner Cafe

Írta:  · 2011. november 15.
Értékelés:
(0 szavazat)

Tompa Tour helyszíneinek a bejárása alkalmával fedeztük fel ezt a helyet, ami funkcióját tekintve valahol a pub és a kifőzde között helyezkedhet el besorolását tekintve. A névválasztásra láthatóan nem áldoztak sok időt, mert feltételezem előbb jött a sarki elhelyezés és csak utána az elnevezés. Továbbá ez már eléggé bent található a Mester utca közepén, ahol már több a kétes forma az utcákon, mint nem.

Amikor belépünk az egységbe, akkor kellemes hangulatvilágítás és egy kellemesen berendezett helység fogad. Nem túl nagy a belső tér, mondhatni kicsi, ami egy helyi kiskocsma hangulatát idézi kicsit modernizálva és a szinte már szériatartozéknak számító alkeszek nélkül. Mint azt a pultos lánytól megtudtuk ennek a helynek a „testvére” a Tompa utcában található Mandarin nevezetű egység. (lehet Náluk ez valami feltétel, hogy a sarkon helyezkedjen el az ellátó) Semmi extra belső látvány nincsen azt leszámítva, hogy szép. Tudom ne akarjak sokat, de azért Én jobban szeretem azokat a helyeket, amiknek egyedi stílusuk van még akkor is ha az a lepusztult kocsmát jelenti. :)

A design tetszett viszont inkább éreztem magam valami cukrászdában, mint egy pubban, mert a megvilágított hűtőből ott bámultak rám a sütemények, amihez nem voltam hozzászokva. A sörök választéka is kimerült a csapolt Dreherben, ami számomra nem volt elég kielégítő, de ez megint csak az Én bajom. A kiszolgálásra és a mosdóra viszont egy szavam sem lehet, mert mind a kettő megütötte azt a szintet, ami szerintem a JÓ kategóriába tartozik. Egyedül az a zavaró a mosdóban, hogy koedukált és összesen 1 mosdó van. A Mi 10-12 emberes társaságunknak is sorba kellett állnia, ha leért a sör, mi lett volna akkor ha tele van a hely?!?!

Sajnos a konyháról nem tudok sok mindent mondani, mert csak a folyékony kenyerüket próbáltam ki, bár az ízlett. :)

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!