Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Csapolt Guiness és Whisky vitrin - a Fiktív Pub

Csapolt Guiness és Whisky vitrin - a Fiktív Pub

Írta:  · 2012. január 16.
Értékelés:
(0 szavazat)

Teljesen véletlenül találtunk rá erre a gyöngyszemre egy hamburgerevő verseny miatt. Gondoltuk, hogy kivételesen nem az ivás jelenti a kihívást, hanem kellene valami új, ezért elmentünk hát felfedezni a Fiktívet.

Már érkezéskor kellemes érzés fogott el, amikor is megpillantottam, hogy lehet csapolt Guinesst kapni és örömömet csak tovább fokozta az a tény, hogy 800 pénzért adják! Nagy dilemma volt, hogy a hamburger vagy a folyékony barna kenyér legyen-e a vacsorám?!?!  Végül maradtam az újdonságnál és csak később tértem vissza az itallapot tesztelni.

 A Mikszáth térnél található az egység és már a legutóbbi Főzdefeszt alkalmával is itt ért a legkellemesebb meglepetés, mert pont előtte volt csapra vágva a Rizmajer/Szebeni Ászok, ami egy csepelinek mindig kellemes szájízt ad. A tulajdonostól megtudtuk, hogy egy kézben egyesül a Fiktív, a Zappa és még egy hely, aminek még titok a neve. :) Az életem során volt már szerencsém pár egységhez, de az ilyen jóarc tulaj ritka, mint a csapolt Guiness. Közvetlen, közlékeny és nagyjából az a forma, akivel az ember hétvégente szívesen jár inni. A személyzet pedig már csak ebből is kifolyólag kifogástalan.

 Maga a hely Nekem nagyon bejött a designnal, mert a fa itt is uralt mindent és bent elkapott valami otthonos érzés, amint beléptem. Már csak azzal is kitűnt a berendezés a többi pubtól, hogy található bent egy whisk(e)y vitrin! Aki ismer az tudja rólam, hogy már azelőtt is imádtam a whiskyt, hogy divat lett, így Nekem ez iszonyatosan nagy pluszpont. Azáltal, hogy van egy vitrin külön a whiskyknek nem nehéz kikövetkeztetni, hogy találni jó pár fajtát…

 Árban azt kell mondjam nem tér el egy átlagos igényesebb pubnál, de Nekem ez a hely belopta magát a szívembe és ha valami igényesebb helyre megyünk akkor számomra nem is lehet kérdés, hogy a Fiktív a választásom és itt a melegkonyha is zseniális, úgyhogy még akár vacsorázni is lehet (első randis helynek is ideális :) ).

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!