Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Noname

Noname

Írta:  · 2011. december 12.
Értékelés:
(0 szavazat)

 

Egy igazi klasszikus átalakítás után elmacskásodott. Régebben ez egy igazi talponálló volt, ahova kétszer is meggondoltad, hogy egyáltalán be szeretnél-e térni. Most pedig egész kulturált egységgé nőtte ki magát a felújítás és a hatalomátvétel után.

A Macskafogót üzemeltető 2 srác birtokába került a Noname is, így hasonló árakat és dizájnt sejtet a hely. Kívülre egy neontábla került, ami Nekem nagyon bejött. Bár a színválasztást nem tudom mi befolyásolta (rózsaszín). :) Belül egy kulturált berendezéssel ellátott hely fogad minket, semmi extra. Elviekben hamarosan a belső tér is ki lesz festve, de addig sincs panaszra ok.

Csapolt sörben a Soproni és a Soproni közül lehet választani. :) Tehát, aki sörözni szeretne az nem fog túl nagy választékot találni… Az itallap nem kínál zsákbamacskát, néhány különlegességet leszámítva (Noname, Alattomos) ugyanaz a kínálat mint bárhol. A kiszolgálásra sem lehet panasz, amikor betértünk gyorsan megkaptuk a szomjoltó italunkat és a pultos egy mosollyal nyugtázta örömünket a megkapott italok láttán. :)

A WC sem okoz nagy meglepetést, bár számomra az kicsit frusztráló volt, hogy a piszoár gyakorlatilag a mosdókagyló közvetlen szomszédja és ha valaki a piszoárt szeretné használni, akkor fel kell készülnie arra, hogy egy férfitársa kezeit mossa majd közben mellette. Ugyanakkor azért is veszélyes ez a kialakítás, mert mocskos részegen történhet olyan baleset, hogy a kettőt összekeveri valaki... :)

A füst itt is tud némi problémát okozni, de nem vészes.

 

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!