Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Macskafogó

Macskafogó

Írta:  · 2011. december 09.
Értékelés:
(1 szavazat)

Pár évvel korábban Szasza barátunk rezidenciája a Mester utca környékén leledzett és pontosan emiatt szoktunk Mi is erre a környékre. Meg azért, mert tele van itatókkal. :) Ezek egyike a megújult Macskafogó, ami mostmár Tompa Macska néven is fut.

 

Régebben is jártunk ebben a kocsmában, amiröl a Kocsmablog.hu oldalon olvashattok, és meg kell valljam akkor egy igazi talponálló volt a hely, ahova akkor fenntartásokkal mentünk be. Aztán eltelt pár év és elkezdték felújítani a Tompa utca és a Mester utca egy részét, amely közel helyezkedik el a Körúthoz. A Macskafogó egészen 2011 elejéig tudta tartani magát, de a gyér forgalom lassacskán megölte a létesítményt.

2 fiatal vállalkozó kedvű alkesz ekkor látta elérkezettnek a pillanatot, hogy megvalósítsák azt az álmot, amely minden férfi fejében motoszkál...Nyissunk egy kocsmát! :) Azt kell mondanom sikerült elérniük ezt a célt és azóta már ők üzemeltetik a Noname nevű kocsmát is ugyanúgy  a Tompa utcában, de erröl majd később.

A design elég jól sikerült, már kívül-belül át lett alakítva a hely. A belső térben mindenhonnan a legendás Macskafogó film alakjai köszönnek vissza. A pult előtt könyöklők és bárszékek fogadják a szomjas vendégeket, míg kicsit beljebb érve a klasszikus asztaloknál lehet megpihenni.

Árban azt hozza, amit egy pubban el lehet várni, ennek ellenére Söröző a hivatalos megnevezése. A kiszolgálás felettébb barátságos, aminek az is lehet az oka, hogy szerintem mindenki ismer mindenkit a helyen. :) A közönségre sem lehet semmi panasz, mert az összes békésen italozó vendég pozitívan konstatálja egy új vendég érkezését.

Nyaranta van terasz is pár asztallal, ahova jó kiülni, mert sajnos a füst néha elég durván be tud állni a helyen. A WC semmi extra, tiszta, van WC-papír is ha éppen arra lenne szükség, de néha a kéztörlő vagy a szappan hiánycikknek számít. 

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!