Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Pesti Broadway Túra

Pesti Broadway Túra

Írta:  · 2012. április 10.
Értékelés:
(0 szavazat)

Eljött a várva várt tavasz, hellyel-közzel hózáporral fűszerezve, és nem csak a kis állatkák merészkednek ki a napfénybe, hanem kicsiny társaságunk is újra munkához lát, hogy elhozzuk az idei első túrát is sörtársainknak és persze magunknak is.

Ezúttal a Pesti Broadway-nek keresztelt Nagymező utcát vesszük kezelésbe és bolygatjuk fel a rendet a már jól bevett módon: végigjárjuk az arra érdemes egységeket és mindenhol elfogyasztunk egy sört!
Mivel ez nem olyan erőt próbálóan hosszú, nagyjából egymás szomszédságában vannak a létesítmények, ezért itt szabadon választott, hogy korsóval vagy pohárral iszik az ember. Mellékes információ, hogy újra életbe lépett az "Aranypéntek", aminek a keretein belül egy korsó Arany Ászokat kapsz a pohár áráért! Nem mindegyik hely vesz részt az akcióban, de lesz alkalom ezt az akciót kihasználni.
Az időpont: Április 27. lesz és a gyülekező 17 órától lesz a Double Deckerben, ami a Nagymező utcának az Andrássy úti végén van (Nagymező utca 32.).

További részletek a Facebookon, illetve jövő héten kihirdetjük a résztvevő helyszíneket is!

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!