Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Ahol az olasz csődör is jól érezné magát - Rocky Sörbár

Ahol az olasz csődör is jól érezné magát - Rocky Sörbár

Írta:  · 2012. március 31.
Értékelés:
(0 szavazat)

Egy BL estén tértünk be a Rockyba, ahol már voltunk a Tompa Tour alatt, de most csak egy nyugodt meccsnézés volt a cél.

A BL megtekintése mindig is nagy szociális tevékenység volt a társaságunknak és nagy örömünkre itt volt Pro4, ami arról híres, hogy mindig a jobb BL párosításokat közvetíti. Ez már egy nagy plusz volt.
Az egység egyébként a Tompa utcában helyezkedik el, ahol már számos helyet sikerült alaposan májügyre vennünk. :) A Tompa utcának azonban a másik végén található a Ferenc tér szomszédságában. Szerencsére ez még arra a környékre helyezhető el, ami a 9. Kerület nyugis része.
Nem egy nagy befogadóképességű helyről van szó, mert egy gyors szemrevételezés után azt mondanám, hogy max 30 ember fér el viszonylag nagy nyomorgás nélkül. Van egy földszinti rész, ami a főteremnek mondható és a galérián el tud különülni egy társaság, ha éppen így tartja kedvük. A már említett sportadások mindkét szinten megtalálhatóak.
Az árakat tekintve nincsen semmi meglepő, hozza a Tompa utcában aktuális szintet. Egy korsó Ászok 350 forintba kerül, míg az általam viszonyítási alapként használatos Jim Beam 490 Ft-ba kerül.
A hely nevéből adódóan a nagy színi karriert befutott "olasz csődör" képeivel van díszítve, ami szerencsére nem azt hivatott jelképezni, hogy innen indult a karrierje. A közönség sem mondható éppenséggel harcos külsejűnek, de azért akadtak szép arcok itt is, mint kb minden kisebb itatóban. A kiszolgálásról meg csak annyit mondanék, hogy amint kiürült a korsóm már ott is volt mögöttem a 'garszon', hogy véletlenül se szomjazzak a meccs alatt.
Összességében a Rocky hozza a kötelezőt, amihez még az az óriási plusz adódik hozzá, hogy a sportesemények, amit eddig ki kellett, hogy hagyjunk már elérhetővé váltak. Sly itt is kiütéssel nyert! 

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!