Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Moszkvában otthon vagyunk - A Moszkva Tér Bisztró
Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 64

Moszkvában otthon vagyunk - A Moszkva Tér Bisztró

Írta:  · 2012. január 18.
Értékelés:
(0 szavazat)

Nem fogom elkezdeni leírni, hogy mi van Moszkva Tér Bisztróban. Felesleges túlragozni milyen érdekes az épület, ahol van, hogy mekkora igény van egy ilyen kocsmára ott, ahol minden észak-budai arc találkozik hogy belevesse magát a pesti éjszakába.

 

 

Kevés szociális ivó van, aki még nem járt a Moszkva Tér Bisztróban, vagy legalább ne halott volna történeteket róla. A régi, legendás 80-as évekbeli Moszkva téri hangulat méltó örököse, így nem csoda, hogy oly népszerű.

Akármikor néztünk is be, mindig jó hangulatunk lett. Egyrészt valahogy a "moszkvások" ismerik egymást, ha pár alkalommal lemész, már nem úszol meg egy péntek vagy szombat estét ismerős nélkül, anélkül hogy egyeztettetek volna.

Egy jó korsó sörért nem egy számot, hanem egy teljes órás tracklist-et kapsz a Dj-től, a személyzet nem túl bratyizós (utálom a kacsintós "énahaverodvagyok" pultosokat ), de bármi kérésed van udvariasan és kedvesen állnak rendelkezésedre.

A helyi sör megüti a nívót, de ne aggódjatok van miből választani. A dohánystopp sem akadály, a hangulatos terasz, amely a tulaj télisportok iránti rajongásáról árulkodik, bármikor rendelkezésedre áll egy jó staubra.

További nagy pozitívum, amit a bisztróval kapcsolatban fel tudok hozni, hogy imádják a Sörtúrát, hisz minden évben ott gyülekezünk, külön asztalokat kapunk, és több mint készséges kiszolgálásban részesülünk.

A bisztróba valahogy mindig jó bemenni, tudod mi vár rád, hogy kellemes normális emberek közé kerülsz, ahol nem kell azon aggódni, hogy elviszik a százasod a csocsóról, vagy kizsebelik a kabátod, ha kimész pisilni.

A Moszkvában nem érzed magad feszéjezve, ha csak foci után ugrotok be, és nem épp a legjobb formádat mutatod, de ha a kabala ingedet veszed fel, akkor sem néznek ki. A wc és a fedett rész között pedig mindig megváltjuk a világot, hisz adja magát a platz, hogy a saját társaságtól pár percre elkülönülve egy fokkal bensőségesebb hangnemben beszélgess egy régen látott cimborával.

Reméljük, nem nevezik át Széll Kálmán tér Bisztróra. Akkor végképp elszáll a "moszkva tér feeling".

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!