Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Tavasszal eljő majd a Kánaán
Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 64

Tavasszal eljő majd a Kánaán

Írta:  · 2010. január 17.
Értékelés:
(0 szavazat)

Bizonyára mindenki észrevette, hogy mostanaban elég passzívak vagyunk, nem jönnek úgy a cikkek ahogy régen, de nyilvánvalóan az élet nem állt meg melettünk.

A csapat él, virul, új élmények után vadászik, de azt mindenki érzi, hogy valami megváltozott. Kipukadt egy lufi, aminek alapja a az immáron 8-9 éve tartó masszív ivás, bulizás, héder. Újra kell építeni mindent, az alapoktól elkezdjük. Ezt a programot ismertetem most.


Megint 17

A program lényege, hogy meguntuk, hogy felnőttünk. A csapat 23-24 év körüli fiatalokból áll, akik korukhoz képest felelősségteljes emberek, és habár nagyon komolyan meg tud minden felelősséggel kapcsolatos dologról feledkezni, de azért mégis. Elkezdtünk Jack Danielst inni fröccs helyett, John Collins koktélt kértünk a korsó arany nedű idejében. 3-4000 Ftos beugrókat fizettünk ki, miközben fénykorunkban egy estének volt ennyi a büdzséje. Ingben megyünk bulizni, de gyakran a koliban én még az aznapi pólómat vettem fel a partyhoz, mert másnaposan jót tesz az öblítő illatú póló az irdatlan palinkaszagra, ami a pólusaimon keresztül ömlött belőlem. Úgy éreztük elhagytuk a kispályát (jeszjesz), aminek természetesen nem ezek a dolgok voltak az ismérvei.

De mostanában rájöttünk, hogy a kispályában van a vitamin. Hogy a nagypálya most elágazik, és van esélyünk a kispályán lenyomni még egy-egy utolsó évet, amiben minden benne van, ami a kispálya esszenciája.

Megnyilvánulása: újra házibulikat tartunk, délután iszunk, minőség vs mennyiség mérleget a mennyiség irányába módosítjuk,az autós bulikat a tavasz beköszöntével minimálisra csökkentjük


A sörtúra megújulása

Az elsödleges oka a "nemírásnak" mégis maga a honlap intézménye. Éreztük, hogy ez, ebben a formában nem mehet tovább, így úgy éreztük a blog.hu szárnyai alól ki kell evickélnünk.

Ezért hát megvettük a sörtúra.com honlapot. Egészen más lesz a konepció, kibővül a sörtúra támogatása, és annak feldolgozása. Sőt, inkább úgy mondom, hogy intézményi átalakítást szervezünk, eltolódik a hangsúly, és nem a honlap lesz a rendezvény támogatója, hanem fordítva. A honlap abszolút átalakul, sötúrát segíti, ha van rendezvény, ha nincs, akkor kocsma ajánló lesz, programokkal, fotókkal itallappal, kritikával, beszámolóval, játékkal.

A szerkeztőgárda is átalakul, kiegészül lesznek vendégírók, és más hasonló témájú honlapokkal is szeretnénk együtt működni.

Szóval itt egyedül hagyjuk el igazán a kispályát. Partyban back to the basics....

Maradjatok velünk, hallotok rólunk :D

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!