Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! A sörtúra alap filozófiái
Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 64

A sörtúra alap filozófiái

Írta:  · 2010. február 10.
Értékelés:
(0 szavazat)

Az egész egy csendes, átlagos tavaszi koraestén kezdődött, mikor Bálna barátommal a Nyugati térről elndultunk, hogy a Mester utcai Chili-ben elköltsünk egy békés sört hű fegyverhordozónkkal Szaszával. Mivel egyikünknek sem volt dolga, és meg akartunk nézni egy két boltot a körúton, így úgy döntöttünk elsétálunk amíg van kedvünk, és csak akkor szállunk villamosra, ha már elfáradtunk.

 

 

Az első 21 méter után mind a ketten úgy gondoltuk, hogy jól esne egy finom uti sör, csak azért nehogy kiszáradjunk a nagy loholásba.

Nos nem kell mondanom, nem szálltunk villamosra, és benéztünk a legtöbb csehóba, sörbárba, kocsmába, és végül (kissé megcsúszva) a Chilli-ben kötöttünk ki.

Az ötlet - egy jóféle, azóta renoméjában származása miatt megkopott Zlaty Bazant mellett -adta magát.  IGYUK VÉGIG A NAGYKÖRUTAT!

Megjegyezném ez nem is igazán ötlet volt. nem is jött. előttünk magasodott. hirtelen ott volt, és éreztük, hogy hatalmas űrt jelent ivókultúránk kis világában. egy fal, amit egészen eddig sok-sok fáradtsággal megkerültünk, ahelyett hogy kinyitottuk volna a rajta tátongó ajtót.

Nem is kell mondani az addigra négyesre szaporodott társaság (Aans is csatlakozott) azonnal érezte, ez itt egy történelmi felkiáltás. Ez egy olyan kihívás mint a Budapest- Bamakó metró megépítése. És elhatároztuk, hogy ezt mi négyen "végigisszuk".

 

 (Egy hasonló este döntöttünk úgy, hogy többé nem kerüljük meg a falat, hanem átmegyünk rajta)

 

(a következőkben leírjuk hogy duzzadt tovább a társaság, és a tervezés folyamatát)

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!