Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Centrum Söröző aka. "kisBlaha"

Centrum Söröző aka. "kisBlaha"

Írta:  · 2012. szeptember 16.
Értékelés:
(0 szavazat)

Jelen alanyunk is a Sörtúra egyik állandó állomása, mely nemi identitását tekintve a Blaha Söröző kistestvére, mind menedzsment, mind árképzés szempontjából.

A Centrum Sörözőre azt mondhatjuk, hogy „kicsi a bors, de erős”, mert gyakorlatilag ugyanúgy tömegek vonz be, mint a Blaha Lujza tér másik oldalán található Blaha Söröző (hiperlink). Az árait tekintve ez nem is csoda… A belső tér nem éppen mondható tágasnak, ezért itt a nyári időszakban nagyobb a nyüzsgés a teraszon. A teraszon üldögélve pont azt az érzést kapjuk, amit 1 kis kocsmától elvárunk: gyrosos a szomszédban, alkeszek molesztálják még éppen látótávolságon belül az aluljárón átmenő forgalmat. Szerencsére ezek inkább pozitív érzést keltenek bennem, mert a terasz biztonságos burkán belül nem érhet semmi atrocitás.
Körülöttünk mindenhol egyetemisták és a gyrost leöblíteni vágyó emberek ülnek. Nem tudhatjuk, hogy melyik késztetés volt előbb: gyrost enni és aztán egy sör vagy a nagy berúgás előtt enni egy gyrost, hogy bírják a megpróbáltatásokat. Itt megint csak lehetőségünk nyílik az oly népszerű Aranypéntek elnevezésű „pohár áráért korsót” akciót kipróbálni.
A bútorzatot tekintve, mintha csak a Blaha Sörözőben ülnénk, kanapék és kint a nemesen egyszerű terasz berendezés. A belső részben található még 2 játékgép is, aminek megint csak van egy törzsközönsége, természetesen itt sem okoz ez semmilyen problémát. Van itt még galéria is, melyen akár 20 fő is elférés kivetítőn nézhetitek a meccset. A fenti részt kanapék uralják, úgyhogy hátra is dőlhetünk és sörrel a kézben élvezhetjük az aktuális sporteseményt.
A személyzetre nem lehet egy rossz szava sem az embernek, amikor ott jártunk legutóbb 1 fő vitte az egész egységet, ami annyit jelent, hogy a kinti terasz és a benti pult között rohangált gyakorlatilag egy egész estét. Ennek ellenére mindig volt még annyi plusz energia benne, hogy odabökjön minden asztalhoz egy kedves mosolyt. Ez nagy plusz!
Természetesen itt is van TV, de ez nem éppen az a hely, ahol meccset nézni érdemes, már csak a hely méreteiből adódóan sem. Ha egy nagyobb társasággal mennél meccset nézni (Mi kb 6-8 fővel szoktuk ezt megtenni), akkor már problémát okozhat, hogy egymás mellé üljetek és mindenki lássa a meccset miközben illedelmesen elfogyasztja az esti kvótát.
Summa summarum, szép is, jó is, de nem az a hely ahol tömegesen meg lehet jelenni (természetesen a Sörtúra miatt ez a kijelentés némileg sandít, de akkor nem sok időt töltünk sehol sem) és egész este fogyasztani, hanem a tipikus 2 emberes hely, ahol az élet nagy dolgait megvitatva elfogyasztunk némi aranyló nedűt.

Képekben:

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!