Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Dal a sör mellé - Club Söröző

Dal a sör mellé - Club Söröző

Írta:  · 2012. szeptember 24.
Értékelés:
(0 szavazat)

Őszintén meg kell vallanom nem sok hellyel hozott össze a sors a Király utca eme elfeledett oldalán. Kétségekkel és mégis kíváncsisággal indultam hát el az Izabella utca felé, hogy szemrevételezzem Budapestünk egy Club-ját.

A Király utcai megállót elhagyva jobbra, rálépek az ösvényre melyen nem sokszor haladtam és valahogy úgy érzem, hogy a „sötét oldalra” készülök átállni. A meglepő az, hogy a Király utca ezen oldalán ténylegesen gyérebb világítást véltem felfedezni, de szerintem ezt már csak beképzeltem magamnak. 5 perc séta után megérkeztem az Izabella utcához, ahol jobbra nézve gyakorlatilag ki sem kerülhette volna a szemem a világító táblát, melyen a „Club” felirat díszelgett. Közelebb érve a helyhez kirajzolódtak a teraszt jelentő asztalok és székek, de nem szerettem volna itt kint leülni, mert a troli és gyakorlatilag az élet zaja kissé közeli volt Nekem.
Beljebb lépve rögtön néhány játékgéppel találom szembe magam, amiket erősen bűvölnek a szerencsejátékosok. Szerencsére Ők teljesen elkülönülve, szinte már ügyet sem vetve a körülöttük zajló életre, nyomogatják az általuk helyesnek vélt gombok kombinációját. Mondanom sem kell kevés sikerrel… A „közönséget” vizslatva nem igazán tudnám behatárolni, hogy kik a törzsközönség, mert vannak fiatalok, idősebbek egyaránt. Mivel az Izabella utcában elég közel található hozzá az ELTE egyik kara nem tartom kizártnak, hogy ha elindul az egyetemi élet, akkor többnyire egyetemisták uralják a helyet. Az árak mindenképpen vonzóak lehetnek ennek a rétegnek is.
A bútorzatot nem érheti panasz hiszen itt is a mostanában mindenhol felbukkanó box-rendszerben összerakott kanapék adják az ülőhelyek nagy részét, melyeket néhány szék egészít ki. A teraszon látott „egyszerűen nagyszerű” elképzelésnek belül nem sok nyomát látni, itt inkább a kényelmesen nagyszerű politika köszön vissza. A pultot fénygömbök teszik még díszesebbé, mintha valami kerti bálban lennénk. Van csocsó is és zenegép is az egységben, de a zenegép hasztalan lesz péntek-szombat esténként, de erről majd mindjárt kicsit bővebben. A WC az, ami a legmeglepőbb volt, mert mind a fali csempék, mind a tisztasága zavarba ejtő volt, mert ilyennek kellene lennie minden WC-nek egy sörözőben! Nem, hogy IV. Kat.-ás helyeken nincs ilyen, de még ha kicsit feljebb kúszunk a besorolásban, még sokszor ott sem találunk ilyen látványt.
A zenére visszatérve érünk el a Club Söröző legnagyobb meglepetéséhez. Szombat esténként a Megaton Karaoke produkciónak ad otthont a hely, ami egy elég vonzó tényező, már csak azért is, mert sörözőben Én nem sokszor találkoztam még hasonlóval. Ha éppen nem karaoke van, akkor a pultoslány elmondása szerint még stand-up is szokott lenni!
Jelen tényezőket figyelembe véve ki kell jelenteni, hogy a Club Söröző inkább nevezhető a hétvégén ténylegesen egy klubnak, mint egy sörözőnek.
A Megaton Karaoke-ról bővebb infók ITT.

 

 Képekben:

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!