Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Kocsma vagy Multiplex? Ez a Cinema Cváj Presszó

Kocsma vagy Multiplex? Ez a Cinema Cváj Presszó

Írta:  · 2012. október 24.
Értékelés:
(2 szavazat)

A régi gimis időket idézik azok a fények, amik most nem messze a Mozart kávézó hűlt helyétől találhatóak.

Jól meggondolva talán, ha kétszer jártam a Mozart kávézóban és többnyire csak a villamoson utazva verte ki a szememet a kéken fénylő reklámtábla, amely neonok most a Cinem Cváj Presszó sziluettjét adják (hangsúlyozom nem a Mozart Kávézó helyén van!). Valószínűleg a Cinema Cváj Presszót sűrűbben fogom látogatni, mert itt jóval olcsóbb a pia és még egy jóféle Aranypénteket is elcsíphetek. Belépve az egységbe megpróbáltam beazonosítani a „Cinema” (a gyengébbek kedvéért mozi :) ) elemeket, amik abban nyilvánulnak meg, hogy tele van a hely mozis képekkel, montázsokkal a fal és a világító nenok is a mozik bejáratára emlékeztetnek.  Több TV és egy kivetítő is tovább fokozza a mozis érzést elszórva minden helységben. Mint kiderült ez a Cinema Presszó elnevezésű kis helynek,  a Corvin mozi tövében, a multiplex változata
Belépve rögtön egy csinos pult fogadja a szomjas vendégeket a szélen egy „Jägercsappal” mínusz 20C0-on csapolva. 2 szintből áll a Presszó, amiknek elég megkapó a hangulata. Az alsó szinten a pult kellemes közelségében lehet elhelyezkedni, illetve kicsit hátrébb található egy beugró, ahol csocsóasztal és egy kivetítő található. A bútorzat összecsukható fa székekkel átrendezhető, bár néhány párna ezt kicsit komfortosabbá tehetné. Kényelmesebbeknek található egy kanapé is a lépcsőfordulónál ahonnan panoráma rálátás nyílik a kivetítőre. Elég tágasra sikerült az alsó szint, akár 70 fős nagyobb társaság fogadására is alkalmas lehet. Az emeleti rész nagyon hangulatosan lett megvilágítva és kb 20-25 főre lett belőve. A fenti rész akár egy randi helyszínének is ideális lenne szerintem. Elvileg van V.I.P. rész is bár Mi azt nem láttunk…  Még volt terasz rész is a látogatásunkkor, két sörpaddal és egy mini fedett téli terasszal kicsit távolabb a bejárattól, ami feltételezhetően a dohányosoknak lett kialakítva.
Az árakra nem lehet panasz, mivel az igényes kialakítást egészen mérsékelt árakkal párosították. A csapolt sörből bőséges 4 féle  a kínálat! Továbbá ez a hely is része az Aranypénteknek, úgyhogy 1 pohár áráért itt is 1 korsó Arany Ászokat kapunk még októberben.
Nagyon központi helyen van ez a „multiplex”, úgyhogy itt el lehet kezdeni az estét és akár tovább is lehet állni valami szórakozóhelyre a közelben, a 7. kerület eléggé népszerű létesítményekkel rendelkezik. Persze nem feltétlenül kell elhagyni a Cinema Cváj-t, ha bulizni szeretnénk, mert szerintem hamarosan itt is nagy bulik lesznek esténként.

Képekben:

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!