Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Krúdy Söröző

Krúdy Söröző

Írta:  · 2012. október 11.
Értékelés:
(1 szavazat)

A Krúdy Söröző nem is tudom már mennyi átalakításon esett át, de a mostani külalakja a legkívánatosabb eddig.

Ami elsőként eszembe jut a Krúdyról az természetesen a Sörtúra. Már a kezdetek óta térünk be ide is egy pohárkára (néha itt a pohár már inkább korsó) és ezen nem is tervezzük, hogy változtatunk. Az új külső elég trendi lett, mondhatni megfelel a sörözők új generációja által felállított trendnek. A tipikus barna asztalok és székek sokaságát egy sörpad töri meg az egyik sarokban. Ittlétemkor éppen laptoppal ügyködött ott egy vélhetően egyetemista srác. Azért mondom, hogy vélhetően, mert a közelben több egyetem is található. Ennek ellenére a közönség elég vegyes, mert van pár "őslakó" is, akik szenvedélyesen kommentaljak a Fradi-Haladás mérkőzést. Őket valószínűleg a nyerőgép vonzotta be, de ha már itt vannak, akkor elfogyasztanak pár italt is. Ez természetesen hamarosan meg fog szűnni, ahogy a játékgépek is!
Az árakra nem lehet panasz, mert állandó akciók vannak, amik szemet gyönyörködtetőek és a Jim Beam is köztük van 290-ért. A Jim Beam mellett a Jägert és a Finlandiát is 290-ért mérik, ami szerintem világbajnok ár. Ez az egység is Aranypéntekes így a pohár áráért korsót kapunk péntekenként. Ha kicsit sok kezd lenni az alkohol, akkor szendvicsekkel és a mostanában mindenhol fellelhető nachossal szívhatjuk fel kicsit az alkoholt. A kiszolgálásra most sem lehet panasz ahogy eddig minden Sörtúrát is zökkenőmentesen asszisztáltak le.
Összességében ez a hely minden, amire egy egyetemista vágyhat, de természetesen a bulik előtti alapozásra is tökéletesen megfelel, ugyanúgy mint az egyetemi agyzsibbasztás után egy könnyed sörre.

Képekben:

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!