Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Apa kezdődik!!! Sörtúra Sörivó Verseny

Apa kezdődik!!! Sörtúra Sörivó Verseny

Írta:  · 2012. október 20.
Értékelés:
(0 szavazat)

Ezúttal nem fogunk menetelni, de az ajánlott mennyiséget így is el fogjuk fogyasztani egy sörivó verseny keretén belül.

Elérkezett az a pillanat, amire oly sokan és régóta vártunk… Megrendezésre kerül az első (de semmiképpen sem az utolsó) Sörtúra Sörivó Verseny!

Szeretnénk kicsit sűrűbben rendezvényeket tartani olyan egységekben, amiket szeretünk vagy van valami különlegessége és ezért a Magyar Sörözőt és a hátsó részben található különálló sörcsapot tűztük ki az első áldozatunknak ahol 2 hordó sört veretünk fel a csapra és addig nem megyünk egy tapodtat sem, amíg azok el nem fogynak.
Erre a felettébb hálás feladatra 20 önkéntest keresünk, akik megmérkőznek egymással. 2 fordulója lesz a versenynek és nem meglepő módon 1 forduló 1 hordó erejéig fog tartani. 10 bátor vitéz ül majd le egyszerre a csap köré és addig el sem mozdulunk onnan, amíg a hordó tartalma el nem fogyott. B-tervként, ha túl puhányok lennének a sörtársak, akkor 60 percben limitáljuk a fogyasztásra szánt időt, hogy a Sörtúra tempót tudjuk garantálni. A hordók 30 literesek, úgyhogy nem hiszem, hogy bármi problémát okozna a tartalom elfogyasztása. Minden versenyzőre 6 korsó sör jut és az lesz a forduló győztese, aki legkorábban felönti a porcióját a garatra!
Ezúttal bárki próbára teheti önnönmagát és a máját minden nevezési díj nélkül, viszont az esemény verseny mivolta miatt kis ösztönzésképpen a 2 forduló legjobb ivóinak a sörét Mi fizetjük! Egész jól hangzik esti alapozásnak szerintem és az elsőknek még ingyé’ is van. A többiek sajnos önköltséges alapon kell, hogy harcba szálljanak, de 250 Ft egy korsó Kozelért szerintem eléggé Aranypéntek szagú árszabás…
Az esemény 2012.10.26-án kerül megrendezésre este 8 órakor a Magyar Sörözőben! Jelentkezni előre kell, hogy tudjunk egy létszámot, mert szükség esetén hadrendbe állítunk még egy hordó sört! Természetesen egy 3. forduló keretében. Nevezni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet!
Most aztán megmutathatjátok, hogy Ti vagytok a legnagyobb sörivók a környéken és elnyerhetitek a Sörlovag címet is! Sörre fel!
Alább pár videó a már edzett profikról, pár verseny és kis plusz edzés alatt Ti is lehettek ilyenek. :)

 

 

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!