Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Vadnyugati hangulat a körúton

Vadnyugati hangulat a körúton

Írta:  · 2012. november 04.
Értékelés:
(0 szavazat)

Minden alkalommal elmegyünk mellette a munkába menet vagy éppen hazafelé, de indokolatlanul kevésszer térünk be egy sörre, ezen változtatni kell, mert megérdemelne kis törődést. Ez a Western Pub!

1 évvel ezelőtt már készült egy cikk róla, de az átalakulások, felújítások végett megérett egy újabb mustrára. A bútorok is át lettek rendezve, itt-ott kicsit máshogy néznek ki a termek, de a hangulata nem változott… Még mindig amolyan Clint Eastwood-os érzés kerít hatalmába, amikor bent vagyok, mintha bármelyik pillanatban egy párbajra kerülhetne a sor. Szerencsére a párbajoktól nem kell tartanunk, mert a látogatásaim során nem tapasztaltam, hogy mindenki egy mordállyal az oldalán járna be ide. Mindenestre a pult felett ékeskedő antik puskák szép látványt nyújtanak. Van itt minden mi szem-szájnak ingere, tömör fa bútorok, ereklyeként díszelgő állatok fejének csontváza, akár pókerasztalként is funkcionáló körasztalok, mondhatnám azt is, hogy Lucky Luke is otthonosan érezné itt magát. Amiről eddig méltatlanul nem esett szó, az az egység méretei, ugyanis 2 emeletes egységről beszélünk, ami kb 150 ember befogadására képes!!! Ennyi cowboy nem fér meg egy csárdában többnyire, de mivel itt van elég alkohol, ezért szerintem eldölöngélnek egymás mellett. Továbbá van egy fenti különterem is, ami ideális mindenféle privát rendezvények (megeshet, hogy Sörtúrás rendezvények is) lefolytatására és stílusosan a „SALOON” táblácska lóg az ajtófélfán.
2 nagyobb változás történt az egységen belül, amit nem hagyhatok szó nélkül. Az első, hogy eltűnt a Western Bull nevezetű sör, amit oly magasztos jelzőkkel illettem és helyette egy Apache kódnevű sör van, ami szintén a házi sör szerepét tölti be, bár Nekem nem annyira nyerte el a tetszésemet. Természetesen azok a fegyvertények, hogy 4 korsó egyszerre történő rendelése esetén 1 ezresből megússzuk a produkciót felettébb sokat tud lendíteni a dolgokon. A másik nagy változás, hogy megnyitott a konyha és jobbnál-jobb illatok terjengenek minden alkalommal a levegőben, amikor csak betérek ide. A konyha kínálata elég nemzetközi, mert vannak magyaros ételek, amik mellett kényelmesen elférnek az olaszoktól importált népételek, a pizzák, és természetesen az igazán bátraknak ott vannak a vadnyugati kedvencek a steakkel, csirkeszárnyakkal és az elengedhetetlen óriáshamburgerek különböző változataival!
A „szalon” vasárnaptól szerdáig éjjel 2-kor zárja be a lengőajtókat, míg a kispéntekkel kezdetét veszi a hétvége és éjjel 4-ig térhetnek be a megfáradt pisztolyhősök a megérdemelt italra. Nagyon jól pozícionált hely a Western Pub, mivel Nekem momentán ez is pont útba esik hazafelé és ezzel szerintem még vannak így egy páran. Az este lezárására is tökéletesen alkalmas lehet, azt már nem is említem, hogy a „Jim Beam-mércén” péntek este toplistás, mert akkor 350 Ft-ért mérik az itókámat. (a Jim Beam-mérce fogalma onnan ered, hogy mivel mindig ez a tömény amit szívesen fogyasztok, ezért minden helyen ennek az árát hasonlítom össze – Bálna) Egyébként pedig minden nap valamilyen más slágertermék (Jäger, Finlandia, Unicum, Ágyas pálinka, Tequila) van leakciózva.
Összességében nézve a Western Pubot, egy nagyon nagy potenciállal rendelkező hely képe alakult ki bennem és remélhetőleg még sokáig fog becsábítani magányos kalandorokat egy italra vagy többre…

Képekben:

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!