Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Tip-top árak egyetemistáknak

Tip-top árak egyetemistáknak

Írta:  · 2012. november 27.
Értékelés:
(3 szavazat)

A már jól bevált neonok szinte hívogatják befelé a szomjazó embereket, de nem csak a fények, amik csábítóak a hellyel kapcsolatban.

 

Az Állatorvosi Egyetem és a Keleti Pályaudvar közt helyezkedik el, de szerintem rendeltetésében inkább az egyetemisták szolgálatára áll készen. Maga az egység nem okoz semmi meglepetést, van bent egy sarokkanapé jellegű alkalmatosság, 2 box, ahova be lehet ülni és a szokásos asztal-szék kombó. A  meccset nézni vágyó emberek válogathatnak a sportcsatornák széles választéka között (Digi is!), és szükség esetén a csocsóasztalon újrajátszhatják a nem kívánt eredménnyel záruló mérkőzést is. A  zenegép kiegészítésével mindezek garantálják a tökéletes kocsmafeelinget.

Mint az elején említettem, a fények mellett van még egy már kívülről is látható vonzereje a helynek… ez pedig nem más, mint az óriástáblán és az ablakokon reklámozott italakciók! Természetesen itt is, mint általában mindenhol, a Jim Beam és a korsó Ászok ára volt a mérce és meg kell, hogy mondjam a Jim Beam 290-ért elég barátian hangzik főleg úgy, hogy majdnem minden „slágertömény” ebben az árkategóriában mozog. A korsó Ászokat 280-ért mérik, ami megint csak parádés szerintem és ízre sincs semmi baja. (ezt csak azért említem meg, mert egy nemrégiben lezavart sörözés után úgy ébredtem, hogy kettéhasadni készült a fejem és egyébként is elég fura íze volt a sörnek…)

A kiszolgálásnál  a mostanában eluralkodó flegma stílust még csak nyomokban sem tapasztaltam. A neonokat elnézve egyébként egy viszonylag friss hely lehet, mindenesetre sok jót jósolok neki már csak az egyetem közelsége miatt is. A környéken végignézve ez tűnik a leginkább csalogató helynek ezen körben, mert valahol félúton jár a kocsma és a pub között.

Végül, de nem utolsó sorban, SŐT… A Sörtúra Mikulás Party helyszínéül is ezt az egységet választottuk ki, ami egybe lesz kötve egy jóféle sörivó versennyel!!! Részletek hamarosan, de annyit elmondhatok, hogy bánni fogja, aki ezt kihagyja…

 

Képekben:

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!