Itt vagy: Sörtúra.hu Sörözni jó! Sörtúra Mikulás Party

Sörtúra Mikulás Party

Írta:  · 2012. december 02.
Értékelés:
(0 szavazat)

Elérkeztünk az évnek ahhoz a részéhez, amikor a csapból is a mikulás és a télapó folyik, így a Sörtúra csapata sem maradhat ki, ezért ünneplünk Mi is a magunk módján, SÖRREL!

A buli mellett kis versenyt is fogunk tartani, ahol mindenki megmérettetheti magát és a máját egy sörivó verseny keretén belül. A sörivó versenyen 2 kör lesz és mindegyik körben 10 alkesz jelölt mérkőzik meg egymással és az órával. 5 korsó sört kell elfogyasztani és a leggyorsabb sörhas 5 sörét Mi fizetjük és megkapja a „Hordók Királya” titulust. A Levi 10,36-as idővel nyerte az előző sörivó versenyt, ahol 6 korsó sört nyomott le, így egy kis számolgatás után az 5 korsó sörre 8,63-as időt kalkulálhatunk, ami irányadó szerintem.
Az eseményt a Tip-Top Presszóban fogjuk tartani (VII. ker., Nefelejcs utca 10.), ami visszautasíthatatlan árakkal ajándékozza meg a társaságot! Külön meghívást kapott az Állatorvosi Egyetem „brigádja”, akikhez a legközelebb van az egység és reméljük Ők is beszállnak, majd a sörivó versenybe, hogy képviseljék a környéket…
Az egyébként is elég baráti árakat a kedvünkért még megfejelték és így egy korsó Ászok 199 Ft lesz (akár mondhatnánk, hogy az Aranypéntek emlékére is) ugyanúgy, mint a Jim Beam és a Jäger! Szerintem elég kecsegtetően hangzik és kellően el tudjuk indítani az ünnepi hangulatot (mondhatnám akár azt is, hogy véget nem érő piálást) a Sörtúra Mikulás buliján!
Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, lesz egy sztárvendége is az estnek, aki egy produkcióval is megfogja örvendeztetni a résztvevőket és a már népes rajongótáborát. Ha szeretnétek tudni kiről is van szó, akkor csekkoljátok az eseményt ITT, mert hamarosan kiderül.

 

Következő esemény

  • Whisky Show 2014
    Whisky Show 2014

    Mivel minden héten sörfesztivál volt, gyakorlatilag egész évben, így igazi felüdülés egy kicsit végre mást kóstolni, ami történetesen a kedvencem, a whisky! Idén a Sofitelben kerül megrendezésre a Whisky Show nagyjából 100 különböző whiskyvel! Tovább...

    • Időpont: 2014. 11.08. - 14:00 - 20:30
    • Esemény: Whisky Show 2014

Térkép


Sörtúra nagyobb térképen való megjelenítése

Facebook

ilovesorbanner230x250

Sörtúra közösség

Légy sörrekész! Kövess minket a legnépszerűbb közösségi portálokon!

A SörTúráról

ELVEZET ÁLMAID PUBJÁBA!

Söröznél, de nincs kivel? Drága a sör, nagy a füst? Csatlakozz Magyarország első sörtúrájához, amivel felfedezheted Budapest legjobb kocsmáit!