A feleségem ajándéka

Nem olyan régen arra az elhatározásra jutottunk a feleségemmel, hogy elérkezett az ideje annak, hogy új családi autót vásároljunk magunknak, pontosabban inkább úgy tudnám mondani, hogy még egyet, mert bizony egyetlen járművel már nem tudtuk jól ellátni a mindennapi feladatokat. A gyerekek és a munka együtt már nem teszi lehetővé azt hogy együtt oldjuk meg a napi teendőket, így aztán vásároltunk még egy autót, amit én használok nap, mint nap, a feleségem pedig a megszokott kis családi autónkat vezetgeti, hiszen már megszokta vele a parkolást és az egyéb nehezebben megoldható feladatokat.

Most pedig kaptam tőle egy nagyon kedves kis ajándékot az új autómhoz, egy baseus ba01 usb vezeték nélküli adaptert, amivel most már könnyebben tudok saját zene válogatást és egyéb hangos dolgokat hallgatni akár a dugóban ülve is. Gondoltam, hogy egy nagyon hasznos kis dolog ez az adapter, de azt bizony nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fogom szeretni. Hihetetlen kényelmes a használata, és igazán élvezetessé teszi az autóban töltött időt, ami sajnos a reggeli és esti csúcs miatt nálam nem mondható kevésnek. Elegáns és kompakt adapter, ami okostelefonról vagy akár táblagépről is tudja fogni a jelet.

A baseus márkát pedig immár többed alkalommal választom a kiegészítők beszerzésénél, pontosabban most a feleségem választotta, de persze én ismertettem meg vele és azt kell mondjam, hogy hihetetlen módon meg vagyok ennek a márkának a termékeivel elégedve. Csak ajánlani tudom bárki számára, aki tartós, jól használható és minőségi, ár-érték arányban tökéletes kiegészítő termékeket szeretne. Nekem a beseusshop.hu oldalról van az autós tartóm és számtalan töltő kábelem is és maximálisan meg vagyok velük elégedve. Rengeteget használom őket és szinte semmi sem látszik rajtuk.