Alakítsd versenyelőnnyé!

Manapság teljesen átalakult a vállalati környezet ahhoz az időszakhoz képest, amikor én alapítottam a vállalkozásomat. Igaz tíz éve vagyunk még csak jelen a piacon, ez egy vállalat életében nem mondható hatalmas időtávnak, de pontosan elég ahhoz, hogy most már inkább a nagyvállalati régióhoz soroljuk magunkat, hiszen közel kétszáz fő alkalmazottal működünk, és hihetetlen erőfeszítéseket tegyünk azért, hogy alkalmazkodni tudjuk a megváltozott piaci tendenciákhoz és működéshez. Manapság már teljese más a vállalatok közötti verseny, mint annak idején. Más számít versenyelőnynek, és más paraméterekre kell figyelni, hogy ha már egyszer valaki ezt az előnyt meg tudta szerezni, akkor viszonylag hosszabb időn keresztül meg is tudja tartani. És persze hihetetlen figyelmet kell szentelni a munkaerőre. Ha egy cég manapság kulcs figurákkal, szakemberekkel és szakértőkkel dolgozik, akik munkája nélkül akár meg is bénulhat a vállalat mindennapi munkavégzése, akkor bizony hihetetlen energiákat kell megmozgatnia azért, hogy a munkavállalók őt válasszák, és hogy az elnyert tökéletes munkaerőt meg is tudja tartani.

A mai világban iszonyatosan nehéz új szakértőket találni, akik megbízható, lelkiismeretes munkával segítik a cég működését, tehát mindent meg kell tenni a régiek megtartása érdekében, hogy az ellenfelek ne tudják elcsábítani ezeket a kulcs embereket a cégtől.

Erre az egyik legjobb fegyver és lehetőség a tréning és coaching világa. Manapság már ugyanis nagyon sok cégvezető látja, hogy nem elég látszatmegoldásokat odadobni ezen a téren a munkavállalók számára, a lehető legjobb szolgáltatást nyújtó csapatot kell megtalálniuk a coaching piacán. Ez nem könnyű feladat, leginkább ajánlások és megfelelő referencia vizsgálatával lehet ebben a kérdéskörben jól dönteni, ami kulcsfontosságú. Egy minőségi coaching szolgáltatás ugyanis nem csak a vállalat eredmény mutatóit viszi egyre feljebb, hanem segít bevonzani az új szakembereket és segít megtartani a kulcsfigurákat. A valódi minőségi fejlesztési lehetőség így versenyelőnnyé válik. Érdemes minden követ megmozgatni a legjobbak után. Ha valaki a tökéletes csapatra vágyik, lelkiismeretes, tökéletes szakmai paraméterek mentén végig vitt munkára, akkor a Kogwheel csapatát válassza! Biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni a munkájukban és annak eredményeiben!