Az új hobbim legnagyobb segítői

Az ember sokszor kapja magát azon, hogy már régen sokkal bátrabbnak kellett volna lennie és változtatnia dolgokban, mert bár az élet kényszerítette rá arra hogy egy-egy paraméteren módosítson, sokkal több pénze van, sokkal több szabadideje van vagy akár sokkal jobban érzi magát a bőrében. Én például egy ideje már utáltam bemenni a munkahelyemre, mert iszonyatosan nagy volt a feszültség, nem igazán jöttem ki a főnökömmel sem, és bár a kollégáim nagyon szerettek és én is igazán jóban voltam velük, összességében, mindent egybe véve egy kínszenvedés volt így az egész napos munka. Nagyon szeretek azonban sütni, és egy ideje már a család összes szülinapjára és rendezvényére én sütöm a tortákat. Nem is akárhogy tanultam már meg feldíszíteni őket, és a legnagyobb büszkeségem az, hogy ma már elvégeztem az iskolát is, így pedig szabadon és papírral a kezemben alkothatom meg a legújabb cukrász szüleményeimet.

Ez pedig annyira felkapott lett a közvetlen környezetemben, hogy igazság szerint már a barátaim és ismerőseim vettek rá, hogy csináljak egy weboldalt, ahol lehet rendelni a tortáimból, akár különböző méretekben, mert iszonyatosan sok lenne rá a kereslet. Nem igazán tudtam rájönni a kezdetekben hogy miért, hiszen számtalan cukrászda is volt a környéken, később azonban rávilágítottak, hogy egyrészt azért más áron dolgozok mint a profi cukrász, másrészt finomabb a torta belseje, harmad részt pedig könnyebb nálam rendelni és kedvesebb is vagyok mint a környékbeli cukrászdák.

Így aztán belevágtam a saját oldal elkészítésébe, ami azt gondoltam nehezebb feladat lesz, de egy tökéletes webes csapatot találtam a megoldásra, így egyáltalán nem bizonyult megugorhatatlan feladatnak. Nehezebb volt az ételfotózás feladatára találni egy profi csapatot, hiszen tökéletes képek kellenek az oldalra a tortákról, de aztán egy ajánlás segítségével rátaláltam a fotoda csapatára, akik iszonyatosan rugalmasan és profin tényleg tökéletes képeket biztosítottak számomra. Ma már felmondtam, és csak azt csinálom minden nap amit szeretek, sütök, és azt kell mondjam, hogy jól meg is élek belőle. Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire sikeres lehet nekem is.